Nikolić: Nikšiću nije potreban gazda, već odgovorno, stručno i pošteno rukovodstvo

Navodi da SDP, kao jedini iza koga ne stoji nijedan centar moći, kriminalni, medijski ili iz druge države, jedini je u stanju da građanima obezbijedi ponudu koja je autentični iskaz građanskog i slobodnog Nikšića

3820 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Nikolić, Foto: SDP
Nikolić, Foto: SDP

Da bismo uopšte mogli razgovarati o konkretnim politikama, uslov je da mi o tome zaista odlučujemo. Mi nudimo savjesno i domaćinsko upravljanje, jer Nikšiću nije potreban gazda, već odgovorno, stručno i pošteno rukovodstvo. Ne vlast kakvu smo imali do sada, i posebno ne namjesničku kakvu joj je namijenio Vučić, navodi Željko Nikolić, nosilac liste “SDP - Srcem za Nikšić”.

Kako ističe, SDP za razliku od drugih političkih grupacija, na ovim izborima nudi ono najvažnije.

"Da o Nikšiću odlučuju Nikšićanke i Nikšićani, da je sudbina našeg grada u našim rukama", kazao je Nikolić.

Navodi da SDP, kao jedini iza koga ne stoji nijedan centar moći, kriminalni, medijski ili iz druge države, jedini je u stanju da građanima obezbijedi ponudu koja je autentični iskaz građanskog i slobodnog Nikšića.

Osvrnuo se i na razvojne projekte, istakavši da nema previše razlika oko konkretnih ciljeva i da razlika u odnosu na ostale političke konkurente nastaje kad je u pitanju kredibilitet i i sposobnost da se ti ciljevi ostvare.

"Ako govorimo ozbiljno, lako ćemo se dogovoriti oko prioriteta, i lako ćemo prepoznati ljude koji to mogu uraditi. Upravo lista "SDP- Srcem za Nikšić" je okupila kvalitet koji može naš grad vratiti onamo gdje prirodno pripada, da bude ekonomski, obrazovni, kulturni i sportski centar Crne Gore, a ne da gleda u leđa sredinama iz kojih se decenijama dolazilo na posao u naš grad", rekao je Nikolić.

Istakao je da je Nikšić uvijek bio crnogorski, građanski, kosmopolitski grad – grad slobodarske i antifašističke tradicije.

"Osmjeh Ljuba Čupića je zauvijek poslao poruku da Nikšić ne trpi nikakvu nepravdu – ni poharu domaćih a posebno ne „oslobodioce“ sa strane. Zato će građani 14.marta - prkosno, hrabro, crnogorski stati uz SDP i svim srcem za Nikšić", zaključio je Nikolić.

Bonus video: