uputio saučešće

Marković: Odlaskom Husovića Crna Gora gubi vrijednog čovjeka i patriotu

Marković je kazao da je Rafet Husović bio političar državničkog formata, pouzdan saveznik na obnovi crnogorske nezavisnosti i jedan od sudionika crnogorskog puta u evropsku i evroatlantsku zajednicu država i naroda

16685 pregleda 14 komentar(a)
Marković, Foto: Tviter/Duško Marković
Marković, Foto: Tviter/Duško Marković

Rafet Husović ostaće upamćen kao kolega najviših etičkih i političkih vrlina, čijim odlaskom Crna Gora i njene institucije gube vrijednog čovjeka i patriotu, a Bošnjačka stranka (BS) svog utemeljivača i poštovanog lidera, kazao je bivši premijer Duško Marković.

On je, povodom smrti Husovića, uputio saučešće njegovoj porodici, stranci i bošnjačkom narodu.

“Husović, kao dugogodišnji potpredsjednik Vlade i ministar, ostaće upamćen kao kolega najviših etičkih i političkih vrlina, čijim odlaskom Crna Gora i njene institucije gube vrijednog čovjeka i patriotu, a Bošnjačka stranka svog utemeljivača i poštovanog lidera”, kazao je Marković.

Kako je poručio, Husović je bio političar državničkog formata, pouzdan saveznik na obnovi crnogorske nezavisnosti i jedan od sudionika crnogorskog puta u evropsku i evroatlantsku zajednicu država i naroda.

“Još jednom upućujem izraze dubokog saučešća njegovoj djeci i supruzi, i cjelokupnoj porodici Husović”, zaključio je Marković.

Povezani članci

09. Mart 2021.

Preminuo Rafet Husović

Preporučujemo za Vas