"VIŠE PRIJETNJI OBJAVLJENO NA FEJSBUKU"

Demokrate: Uprava policije da zaštiti bezbjednost Koprivice

"Citiramo, sa adrese fb profila pod imenom Sreten Lakićević napisao je "Koprivice ispunio si sve uslove da ti se Brano u.... u život. Neka ti je sa srećom, jer će ti trebati ko nikad do sada"", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore

18204 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora traži od Uprave policije da preduzme mjere na zaštiti bezbjednosti nosioca lise koalicije "Mir je naša nacija - Ne damo Nikšić" Moma Koprivice.

Iz Demokratske Crne Gore poslali su fotografije više neprimjerenih komentara objavljenih na društvenoj mreži Fejsbuk. 

"Kada smo prošle nedjelje saopštili da je Momo Koprivica ugrožena ličnost broj jedan u Crnoj Gori, nijesmo slali političke ili populističke poruke. O tome je svjedočila stvarnost u gradu pod Trebjesom u znaku zapaljenih automobila, fantomki, uličnih batinaša, napadača na starce. Večeras je ovaj niz nastavljen monstruoznim prijetnjama po život Moma Koprivice na društvenim mrežama. Citiramo, sa adrese fb profila pod imenom Sreten Lakićević napisao je "Koprivice ispunio si sve uslove da ti se Brano u.... u život. Neka ti je sa srećom, jer će ti trebati ko nikad do sada"", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

prijetnje Momo Koprivica
foto: Demokratska Crna Gora

Iz te partije navode da je prethodne večeri na stranici FOS media, profil pod imenom Don Lukezi napisao je "Momo, mnogo mlatiš, mrak će te pojesti".

prijetnje Momo Koprivica
foto: Demokratska Crna Gora

"Dakle, potpuno je prepoznatljiv vokabular kriminalaca diktiran od mafijaške glave Crne Gore, kako po formi tako i po sadržini. Poručujemo kriminalnom vođi da nas neće uplašiti ni prijetnjama ni piromanima ni plišanim igračima", zaključuje se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Preporučujemo za Vas