Krivokapić pozvao građane Nikšića da izađu na izbore: Sačuvajte slobodu koja je došla 30. avgusta

"Molim vas, glasajte za najbolje, najkvalitetnije, najčestitije i one koji vas neće iznevjeriti i koji će Nikšiću vratiti sjaj koji je ranije imao"

23863 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Premijer Zdravko Krivokapić pozvao je građane Nikšića da u nedjelju, 14. marta, izaću na glasanje i "sačuvaju slobodu koja je došla 30. avgusta" na parlamentarnim izborima održanim prošle godine

"Pozivam vas da poštujući sve propisane mjere, jedni druge i dan koji je praznik demokratije izađete na izbore i slobodnom voljom i bez pritiska zaokružite najbolje. Naravno, da bi sačuvali slobodu koja je došla 30.8. Ta sloboda nema alternative", naveo je Krivokapić u video poruci.

Kazao je i da mir, koji je osnovna karakteristika funkcionisanja Nikšića "je nešto bez čega ne možemo".

"Zato ne dozvolite da od ovih izbora naprave političku pijacu. Molim vas, glasajte za najbolje, najkvalitetnije, najčestitije i one koji vas neće iznevjeriti i koji će Nikšiću vratiti sjaj koji je ranije imao. Ovo je dan koji se pamti, ali već u ponedeljak poslije izbora se sretamo jedni sa drugima i neka se sretamo tako, da niko ne pogne svoju glavu“, poručio je Krivokapić.

Bonus video: