Milačić: Nikšićani poručili Đukanoviću da je njegovo političko vrijeme prošlo

Predsjednik Prave kazao je da su "raspršene sve propagandno plasirane nade da može biti govora o povratku DPS-a nakon 30. avgusta."

28183 pregleda 2403 reakcija 42 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Slobodni narod u Nikšiću pobjedom nad Demokratskom partijom socijalista (DPS) je zadao konačan politički udarac partiji Mila Đukanovića, ne samo u tom gradu, već u čitavoj Crnoj Gori, poručio je lider Prave Crne Gore Marko Milačić.

Time su, kako je kazao, "raspršene sve propagandno plasirane nade da može biti govora o povratku DPS-a nakon 30. avgusta."

"Uprkos ogromnoj koncentraciji kriminogenih aktivnosti u Nikšiću u režiji odlazećeg lokalnog režima u prethodnim mjesecima, uprkos brojnim pritiscima na izborni dan, želja za promjenama bila je jača. Bez ikakve dileme današnja pobjeda pokrenuće dodatni talas razvlašćivanja DPS-a na svim nivoima, na svim narednim izborima u Crnoj Gori. Današnja poruka građana Nikšića, poruka je i lično Predsjedniku Crne Gore Milu Đukanoviću, rođenom Nikšićaninu, da je njegovo političko vrijeme prošlo i da je talas promjena u Crnoj Gori nezaustavljiv", saopštio je Milačić.

Bonus video: