SD Danilovgrad izabrao rukovodstvo: Radulović predsjednik, Grgurović potpredsjednik

"Danas, više nego ikad, moramo biti još posvećeniji borbi za one vrijednosti na kojima je politika Socijaldemokrata zasnovana, i svojim ponašanjem i aktivnostima pokazivati da je dosljednost riječ koja se može vezivati samo za nas", kazao je predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović

6745 pregleda 11 komentar(a)
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Opštinska konvencija Socijaldemokrata izabrala je novi opštinski odbor u Danilovgradu koji je na svojoj prvoj sjednici za predsjednika Odbora izabrala Radovana Radulović, a za potpredsjednika Iliju Grgurović.

Predsjednik Socijaldemokrata, Ivan Brajović, istakao je da mu je posebno zadovoljstvo kada boravi u svom matičnom odboru.

"Među ljudima sa kojima sam odrastao i kroz čitav život prolazio kroz dobre i loše trenutke. Zato želim, prije svega, da vam se zahvalim na vašem dosadašnjem angažmanu i ostvarenim rezultatima. Međutim, vremena su takva, da danas, više nego ikad, moramo biti još posvećeniji borbi za one vrijednosti na kojima je politika Socijaldemokrata zasnovana, i svojim ponašanjem i aktivnostima pokazivati da je dosljednost riječ koja se može vezivati samo za nas. Znajući dobro sve vas, i starije i mlađe, uvjeren sam da vi to možete i uvjeren sam da će ovaj odbor dati značajan doprinos našoj borbi za bolji i razvijeniji Danilovgrad, kao i za građansku, evropsku, multinacionalnu, multivjersku, antifašističku, sekularnu Crnu Goru", rekao je Brajović.

Predsjednik OO Socijaldemokrata Danilovgrada Radovan Radulović kazao je da je spreman da uloži sav svoj lični i profesionalni integritet zastupajući politiku Socijaldemokrata.

"Vjerujem ljudima koji ovdje sjede i zato apsolutno vjerujem u ispravnost te politike. U periodu koji je pred nama, bićemo spremni da odgovorimo na sve izazove sa kojima se Danilovgrad i Crna Gora suočavaju. Kao i do sada, bićemo na braniku onih vrijednosti na kojima smo stvarali današnju Crnu Goru", rekao je on.

Bonus video: