URA, Demokrate i SDP poručili DPS-u: Da imate imalo stida, zavukli bi se u mišje rupe

Da imate morala, ćutali bi i crvenili se, ali vi za stid ne znate, što konstantno i pokazujete", navodi se u zajednčkom saopštenju GP URA, Demokrata i SDP
20 komentar(a)
Cetinje protest, Foto: Miloš Rudović
Cetinje protest, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 10.12.2017. 18:15h

Da imate imalo stida, zavukli bi se u mišje rupe, a ne brojali naše hrabre sugrađane koji su digii glas zbog vaše izborne krađe, ukazali su cetinjski odbori Građanskog pokreta URA, Demokratske crne Gore i Socijaldemokratske partije (SDP) u odgovoru na današnje saopštenje DPS Cetinje.

GP URA, Demokrate i SDP organizovali su danas na Cetinju protestnu šetnju tokom koje su poručili da žele da pokažu prkos onima koji su naredili nasilje nad kandidatima za odbornike, simpatizerima ovih partija i građanima tokom izbora koji su održani 26. novembra.

"Vi, koji ste i pored kupovine glasova, pritisaka i namještenih konkursa - doživjeli debakl sa oko 1.000 glasova manje u odnosu na prethodne izbore, a u konačnom i manje glasova od opozicije, govorite o izbornom porazu. Čijem? Vašem? Malo vam je što ste brutalno napadali poslanike, odbornike i slobodne građane, prskali suzavcima i vadili pištolje, a u zgradi Prijestonice i vašim štabovima za kupovinu glasova držali nauružane kriminalce, nego nas danas jos snimate i lažno prebrojavate. Da imate morala, ćutali bi i crvenili se, ali vi za stid ne znate, što konstantno i pokazujete", navodi se u zajednčkom saopštenju GP URA, Demokrata i SDP.

Iz te tri partije su poručili DPS-u da umjesto što pričaju o njima, koji su moralne gromade za svakog DPS-ovca, odgovore Cetinjanima "šta je sa više od 25 miliona duga, akontacijama koje ne vraćaju i kako se vaše imovinsko stanje značajno popravilo, dok su građani Cetinja sve siromašniji".

"Fotografije odlazećeg gradonačelnika iz izborne noći, sa novim najbližim sardnicima koji posjeduju debele policijske dosijee i ljudima sa kapuljačama koje ste doveli da napadaju Cetinjane su vaša najbolja slika i oličenje svega čemu pripadate", ukazale su tri opozicione partije.

Oni su poručili DPS-u i da "koliko god laži plasirali u saopštenjima, neće uspjeti da pobjegnu od činjeice da su im kriminalci i batinaši, koje su doveli da tuku naše Cetinjane, jedini preostali partneri na putu ka političkom kraju”.

Bonus video: