DPS Cetinje: Ni sto ljudi nije bilo na protestu opozicije

"Politička je tragedija na što je spala stranka Ranka Krivokapića koja je, poslije strmoglavljenja na izborima gdje im je nedostižno bilo i hiljadu glasova, danas dozvolila da ih na bilo kakvim protestima predvodi politički podmladak Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, i to na sred Cetinja"
118 pregleda 13 komentar(a)
DPS logo, Foto: DPS
DPS logo, Foto: DPS
Ažurirano: 10.12.2017. 14:51h

Ništa bolje ne može da pokaže slobodan pad cetinjske opozicije od onoga što sami urade. Tako je protekao i današnji protest u organizaciji URE, Demokrata i SDP-a, na kojem sve sa gostima sa strane nije bilo ni sto ljudi, saopštili su iz OO DPS Cetinje.

Oni su poručili opoziciji, da ako im nije bilo jasno što su im Cetinjani poručili na izborima, "danas su sami sebi sve rekli i o sopstenoj snazi i povjerenju koje imaju u Prijestonici".

"Pošto su ovaj debakl danas sami organizovali, ne mogu da se posluže svojim omiljenim opravdanjem da im je i za to kriv DPS. Od onih koji su organizovali i predvodili kriminalce koji su prebijali ljude bejzbol palicama i upadali im u dvorišta 26. oktobra, ne iznenađuje što još uvijek pokušavaju da prikriju što su radili tog dana, pa među fotografijama nigdje nema krvnički pretučenog Iva Banovića. Politička je tragedija na što je spala stranka Ranka Krivokapića koja je, poslije strmoglavljenja na izborima gdje im je nedostižno bilo i hiljadu glasova, danas dozvolila da ih na bilo kakvim protestima predvodi politički podmladak Velizara Kaluđerovića i Nevena Gošovića, i to na sred Cetinja", kazali su iz DPS-a.

Oni su izjavili i da je opozicija "nemoćna da se pomiri sa porazom", kao i da ih sve ovo vodi "još dublje na marginu političke scene".

"Još je veće zastiđe što Cetinjanima dovode svoje aktiviste iz drugih gradova da ih uče borbi za slobodu. Cetinje je vazda i svoju i slobodu Crne Gore znalo da odbrani od tih i takvih lažnih „slobodara“. To je danas bilo jasnije nego ikad", kazali su OO DPS Cetinje.

Bonus video: