Radulović: Nikad nisam zadužio službeno vozilo, vozim se svojim kolima starim 19 godina

Radulović je "Vijestima" kazao da ne koristi nijedno vozilo Skupštine

33890 pregleda 166 reakcija 41 komentar(a)
Radulović, Foto: Savo Prelević
Radulović, Foto: Savo Prelević

Nikada nisam zadužio nijedno sluzbeno vozilo Skupštine Crne Gore, niti se sada vozim u kolima Skupštine, već u svojim kolima koja su stara 19 godina, kazao je "Vijestima" Branko Radulović, šef kluba poslanika Pokreta za promjene (PzP).

Služba Skupštine Crne Gore je na svom sajtu postavila informaciju da Radulović koristi službeni automobil "Renault fluence" registarskih iznaka PG CG 889.

Isti dokument u kome se navodi da Radulović koristi službeno vozilo Skupštine je i dalje na sajtu Skupštine.

službena vozila
foto: Skupština Crne Gore

Radulović je "Vijestima" kazao da je očito došlo do greške na sajtu Skupštine, jer on ne koristi nijedno vozilo Skupštine.

Iz Skupštine Crne Gore su poslali saopštenje u kojem poručuju da je to reagovanje Radulovića i u njemu se navodi da je službeno vozilo zadužio sekretar Kluba poslanika PzP Boban Stanišić:

"Ovim putem želimo da demantujemo informaciju koju ste objavili u tekstu o službenim vozilima Skupštine Crne Gore. Naime, Služba Skupštine Crne Gore je na svom sajtu postavila pogrešnu informaciju da je šef kluba poslanika Pokreta za promjene prof. dr Branko Radulović zadužio službeni Renault Fluence PG CG 889, što nije tačno, već je taj isti auto zadužio sekretar Kluba poslanika Pokreta za promjene Boban Stanišić".

"Vijesti" su u tekstu "Ni u krizi se ne odriču privilegija: Poslanicima službena vozila, plate iznad 1.500 eura" objavile da Radulović koristi službeno vozilo "Renault fluence" iz 2014. na osnovu informacije koju je na sajtu objavila Skupština Crne Gore.

Bonus video: