Abazović: Sve aktivnosti usmjerene ka spašavanju turističke sezone

"- Prioritet svih prioriteta je vladavina prava, što podrazumijeva ravnomjerniju distribuciju dobara prema svim gradovima Crne Gore, koji su bili zapostavljeni."

14589 pregleda 638 reakcija 33 komentar(a)
Abazović, Foto: Printscreen YouTube
Abazović, Foto: Printscreen YouTube

Potpresjednik Vlade Dritan Abazović kazao je da je ambicija da budu produktivni i da distribucija pravde bude bolja nego u prethodnom periodu.

- Prioritet svih prioriteta je vladavina prava, što podrazumijeva ravnomjerniju distribuciju dobara prema svim gradovima Crne Gore, koji su bili zapostavljeni. Želimo veću integraciju Crne Gore što će voditi ka pomirenju - naglasio je Abazović.

Naveo je da je cilj usklađivanje zakonodavstva i jačanje ljudskih resursa, te da je cilj da kompletan zakonski okvir upodobi u naredne dvije godine što je prema njemu vrlo ambiciozan cilj.

Sve aktivnosti Vlade u naredna dva mjeseca će biti usmjereni ka spašavanju turističke sezone u Crnoj Gori, poručio je Abazović.

"Spas turističke sezona i veliki prihodi od turizma omogućiće da sve ono što je planirano budžetom bude realizovano, i omogućiće da 2022. proglasimo godinom razvoja i krenemo u realizaciju projekata koji će zemlju promijeniti na bolje", poručio je Abazović.

Bonus video: