Lakušić: Kandidat DF-a sa izuzetnim izgledima za pobjedu na predsjedničkim izborima

"za dobrobit ove zemlje (Đukanović) treba da odbije i primisao na kandidaturu, i pored svih naručenih želja, jer je odavno zreo za muzej političkih voštanih figura”, naveo je u saopštenju Lakušić
90 pregleda 12 komentar(a)
Zoran Lakušić, Foto: DNP
Zoran Lakušić, Foto: DNP
Ažurirano: 09.12.2017. 12:40h

Demokratski front (DF) mudro će izabrati svog predsjedničkog kandidata koji, u iole poštenoj i fer političkoj utakmici na predstojećim izborima, ima izuzetne izglede za pobjedu, rekao je funkcioner DF, Zoran Lakušić.

“Vrijeme promjena čak i za porobljenu Crnu Goru dolazi, a na tom fonu (Milo) Đukanović nema šta da traži. Za dobrobit ove zemlje treba da odbije i primisao na kandidaturu, i pored svih naručenih želja, jer je odavno zreo za muzej političkih voštanih figura”, naveo je u saopštenju Lakušić.

Prema njegovim riječima, “dežurni poltroni šefa režima sa raznih nivoa već izvjesno vrijeme čeznu za muštulukom da li će on ipak prihvatiti kandidaturu, hoće li, neće li, koleba li se, u kojoj mjeri, da li će još jednom usrećiti naciju svojim "blistavim“ dometima za još jedan mandat”.

Lakušić je naveo da u kampanji ipak treba, kako dodaje, imati nivo i ne biti toliko providan.

"Prevaziđena je sva jeftina kampanja iščekivanja ispunjenog slatkom nevjericom, socrealističkom nadom i žarkim željama. Tim prije što sve ide uz planske naredbe iz vrha Demokratske partije socijalista da se s tim krene iz baze. Zato radosne zebnje i želje da Đukanović još jednom „počasti“ svu Crnu Goru svojim „dostignućima“ djeluju deplasirano i ovještalo, što vrijeđa i politički ukus građana”, saopštio je Lakušić.

On je pozvao “sve satelite, trabante, navijače, obožavatelje lika i djela šefa režima da smanje doživljaj i prekinu s otužnom farsom izokola u čitavoj jeftino providnoj režiji i namještaljci”.

Bonus video: