LP: U Nikšiću aktuelna vlast sprema izbornu prevaru sa ponavljanjem izbora na jednom biračkom mjestu

Smatraju da je jasno da će "Demokratski front svoje glasove na ovom biračkom mjestu pokloniti svojim vjernim partnerima, listi Crno na bijelo i Abazoviću", te da bi sa tim glasovima DF-a, "URA dobila još jedan mandat koji bi bio u službi velikosrpske politike a jedan mandat koalicije "Evropski tim za Nikšić" bio bi izgubljen"

7707 pregleda 43 reakcija 43 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Liberalna partija
Ilustracija, Foto: Liberalna partija

U Nikšiću aktuelna državna vlast sprema još jednu izbornu prevaru sa ponavljanjem izbora na jednom biračkom mjestu u nedjelju, kazali su iz Liberalne partije (LP).

Kako navode, "na ovom mjestu najmanji partner vlasti URA doživjela je debakl i na ovom biračkom mjestu nije osvojila ništa".

"Sada se izbornim mahinacijama pokušava preokrenuti volja naroda da izbornim mahinacijama i presipanjem glasova namakne još jedan mandat. Upravo je žalbom URA pokrenut postupak koji je rezultirao ponavljanjem izbora na biračkom mjestu broj 82, u selu Javljen, u Goliji", navodi se u njihovom saopštenju.

Iz LP smatraju da je jasno da će "Demokratski front (DF) svoje glasove na ovom biračkom mjestu pokloniti svojim vjernim partnerima, listi Crno na bijelo i Abazoviću", te da bi sa tim glasovima DF-a, "URA dobila još jedan mandat koji bi bio u službi velikosrpske politike a jedan mandat koalicije "Evropski tim za Nikšić" bio bi izgubljen".

"Na taj način prekraja se izborna volja naroda i šalje se gnusna poruka i šamar narodu da se ništa ne pita i da je važnija partijska manipulacija i šićarenje od volje naroda. Podsjećamo da se slično desilo i par godina ranije u Kolašinu kada je na ovaj način prekrojena volja naroda ovog grada. O njima dovoljno govori a građani sve vide", kazali su oni.

Bonus video: