Milošević: Meta sam zbog nepokolebljivog stava u borbi protiv svih vrsta nacionalizma i kriminala u Crnoj Gori

Državni sekretar za kontrolu rada policije u MUP-u reagovao nakon što su se na društevnim mrežama pojavile informacije da je bio u automobilu

4502 pregleda 3 komentar(a)
Rade Milošević, Foto: Savo Prelević
Rade Milošević, Foto: Savo Prelević

Državni sekretar za kontrolu rada policije u MUP-u Rade Milošević saopštio je da nema veze sa vozilom registarskih tablica PG CG 301 koje je prošlo krzo kolonu građana jutros na Nikšićkom putu.

On je reagovao nakon što su se na društevnim mrežama pojavile informacije da je bio u automobilu.

Kazao je "Vijestima" da je u trenutku incidenta biou svojoj kancelariji.

"Ovo je još jedan pokazatelj da je borba protiv korupcije i organizovanog kriminala jedan od prioriteta kojim ću se i dalje baviti. Očito je da je sam ovih dana meta svih, zbog svog nepokolebljivog stava u borbi protiv svih vrsta nacionalizma i kriminala u Crnoj Gori", rekao je.

Juče su se na društvenim mrežama pojavile i inforomacije o navodnim detaljima maloljetničkog kriminalnog dosijea Miloševića, kojim je bivša vlast manipulisala i dok je bio u Vladi izbornog povjerenja.

Nema zvaničnih informacija da je tužilaštvo pokrenulo izviđaj o tome da li su one tačne i ako jesu kako su se pojavile na društevnim mrežama s obzirom na to da su maloljetnički dosijei zapečaćeni.

Bonus video: