Knežević inicira saslušanje Sekulovića: Ako neko treba da podnese ostavku, to je on

Knežević se oglasio nakon što je oficir VCG objavio da su on i još jedan pripadnik Vojske prebijeni od strane demonstranata u Bogetićima

24487 pregleda 1021 reakcija 108 komentar(a)
Knežević, Foto: Luka Zeković
Knežević, Foto: Luka Zeković

Predsjednik skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu, Milan Knežević, najavio je da će inicirati saslušanje ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića.

Knežević se oglasio nakon što je jedan od korisnika na Tviteru, potpisan kao Rajo Čanjak, a koji se predstavio kao oficir Vojske Crne Gore, uz objavljenu fotografiju naveo da su on i još jedan pripadnik VCG pretučeni od strane demonstranata u Bogetićima, i to "naočigled policije".

"Poštovani gdine premijeru, samo da znate da nije Vaša ćerka jedina imala neprijatnosti danas, već sam ja kao oficir Vojske ove države i još jedan pripadnik Vojske pretučeni od strane crnogorskih komita naočigled policije u mjestu Bogetiće. Može li biti gore i sramotnije od ovoga", naveo je Čanjak u odgovoru na video snimak koji je objavio predsjednik Vlade Zdravko Krivokapić.

Knežević je objavio da će saslušanje pred Odborom inicirati "zbog prebijanja Raja Čanjaka oficira VCG od strane Komita, uz prećutno saučesništvo policije". Kazao je da ako neko treba da podnese ostavku, onda je to Sekulović.

"Vijesti" su kontaktirale nadležne organe povodom provjere tačnosti objavljenih informacija.

Bonus video: