CIVIS dio platforme „Crno na bijelo“ na izborima u Herceg Novom

"Uvjereni smo Novi ima velike ljudske, prirodne, privredne i društvene potencijale, kao i sve preduslove da bude uspješan, razvijen i moderan grad“, naveli su iz Saveza građana CIVIS

3865 pregleda 10 komentar(a)
Foto: Crno na bijelo
Foto: Crno na bijelo

Savez građana CIVIS priključio se platformi "Crno na bijelo - Može Bokeški" za lokalne izbore u Herceg Novom, 9. maja.

Iz odbora Građanskog pokreta URA u toj opštini kazali su kako su zadovoljni jer su se okupili oko platforme koju čini "čista ponuda i čisti ljudi", a koja će, najavljuju, biti umnogome drugačija u odnosu na ostalu političku ponudu.

„Drago nam je što je uz nas i Savez građana CIVIS i što će ojačati naš tim i našu ponudu za izbore u Novom. Sigurni smo u dobar izborni rezultat i u to da ćemo kao i na parlamentarnim izborima imati respektabilnu podršku građana Novog“, naveli su iz URE.

Iz CIVIS-a su poručili da su spremni da daju puni doprinos promjenama koje će značiti "zamjenu koncepta partitokratije sistemom meritokratije" i u kojem će "svi kompetentni, časni i dostojanstveni ljudi" imati prostor da iskažu svoje kapacitete za dobrobit Herceg Novog.

"Uvjereni smo Novi ima velike ljudske, prirodne, privredne i društvene potencijale, kao i sve preduslove da bude uspješan, razvijen i moderan grad“, zaključuju iz Saveza građana CIVIS.

Građanski pokret URA je prethodnih dana najavio saradnju sa Bokeškim forumom, građanskom inicijativom Bokobran i nestranačkim ličnostima.

Bonus video: