Novska Lista predala listu za lokalne izbore u Herceg Novom: "Naš grad, naš brod"

"Novska Lista je predala i 1.300 potpisa podrške naših sugrađana"

7074 pregleda 11 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Shutterstock
Herceg Novi, Foto: Shutterstock

Novska Lista je Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) predala listu kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore koji će se u Herceg Novom održati 9. maja ove godine, saopšteno je iz Novske Liste.

"Listu čini 35 ravnopravnih kandidata, uglednih Novljana, zaljubljenika u svoj grad, oba pola i različitih starosnih dobi. Izborni slogan "Naš grad, naš brod" već je zaživio u narodu i oslikava kako našu privrženost mjestu u kojem živimo tako i kulturu i originalnost naše političke borbe. Uz listu kandidata i potrebnu dokumentaciju, Novska Lista je predala i 1.300 potpisa podrške naših sugrađana, što je više od ukupnog broja glasova koje je Novska Lista osvojila 2017. godine. Ova brojka jasno govori o povjerenju koje Novska Lista uživa u narodu, i o činjenici da je ideja nezavisne liste koja se bori isključivo za interes svog grada i dalje u nezaustavljivom usponu. Potpisi podrške svjedoče i o kvalitetnom radu Novske Liste tokom prvog mandata u gradskoj upravi", ističe se u saopštenju Novske Liste.

Oni su dodali da listu kandidata za odbornike predvodi, kao i do sada, Savo Marić, a slijede ga Miloš Konjević, Olivera Doklestić, Jovan Subotić, Jasmina Konjević, Stefan Vukićević, Ana Šojić, Zoran Lepetić, Aleksandar Škobalj, Dragana Stanišić, Gordana Porobić Krcunović, Slavko Todorović, Milan Migo Dakić, Vladislav Velaš i Ana Dabović.

Na izbornoj listi su i Petar Kovačević, Darija Banićević, Željko Bajčeta, Marija Čvoro, Aleksandar Mandić, Adrijana Kovačević, Mićo Beko, Gordana Komljanović, Darko Klasić i Milutin Govedarica.

Listu zaokružuju Marko Damjanović, Marijana Davidović, Simo Vlaović, Miloš Laban, Svetlana Radmilović, Ilija Vučković, Jelena Jelić, Đorđe Stanojlović, Saša Đorđević i Jovanka Stojanović.

"Programska načela Novske Liste ostaju ista i sprovodićemo ih dosljedno kao i tokom čitave decenije postojanja. Borba za decentralizaciju vlasti, povećanje ingerencija lokalnih samouprava i ostanak finansijskih sredstava u našoj Opštini. Opredijelili smo se za kreiranje zdravog poslovnog ambijenta i stvaranje preduslova za ekonomski i društveni razvoj. Samo tako ćemo u grad privući velike investicije i nastaviti strategiju razvoja mikroprojekata i elementarne infrastrukture. U Herceg Novom novskim dobrima moramo upravljati mi sami, i na dobrom smo putu da uz podršku građana to i ostvarimo. Naš grad, naš brod", poručili su iz Novske Liste.

Bonus video: