Zdravo Berane: Prvo smo morali da zakrpimo milionske kratere koje je DPS ostavio u kasi

"Odgovorna politika koalicije "Zdravo Berane" pune četiri godine pokušava da spere ljagu sa ovoga grada. Uspjeli smo, poslije pustoši, koju ste ostavili za sobom, da pošaljemo jednu sasvim drugačiju sliku vršenja vlasti, vlasti bez prevara, zaduženja i nenamjenskog trošenja novca građana Berana"
5 komentar(a)
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Zdravo Berane, Foto: Zdravo Berane
Ažurirano: 07.12.2017. 15:05h

Koalicije Zdravo Berane poručila je OO DPS Berane da će zakrpiti asfaltne rupe, ali i da nakon lokalnih izbora, koji su zakazani za 4. februar 2018. godine "DPS u političkom smislu niko zakrpiti neće".

Iz koalicije Zdravo Berane su reagovali na prozivku beranskog DPS-a da zagrpi ulice u tom gradu.

"Izgubljeni u vremenu i prostoru, a nenavikli na odgovornost, lokalni DPS mozgovi, u nedostatku pravih dokaza i činjenica, piskaraju različite vrste izjava. Tako su danas, gle čuda, primijetili rupe u našem gradu i naravno optužili našu koaliciju. Sve ono što smo obećali, gospodo iz DPS-a, u mnogo većem obimu smo i završili. Ali, osim ovih sitnijih popravki, koje zbog lošijeg vremena, nijesmo bili u mogućnosti završiti, a uradićemo ovih dana, mi imamo mnogo ozbiljnija posla. Morate priznati, da nam je bilo znatno teže da zakrpimo milionske kratere, koje ste ostavili u lokalnoj kasi. Odgovorna politika koalicije "Zdravo Berane" pune četiri godine pokušava da spere ljagu sa ovoga grada. Uspjeli smo, poslije pustoši, koju ste ostavili za sobom, da pošaljemo jednu sasvim drugačiju sliku vršenja vlasti, vlasti bez prevara, zaduženja i nenamjenskog trošenja novca gradjana Berana. Priznaćete, da je ova višemilionska finansijska rupa zahtijevala puno posla, što smo kao odgovorni ljudi svojim poštenim odnosom i pokazali", navodi se u reagovanju.

Zdravo Berane je poručilo beranskom DPS-u da će i "poslije pobjede na lokalnim izborima" nastaviti odgovoran odnos prema djeci.

"Besplatni udžbenici, pomoć školama, stipendije, različite vrste donacija i nagrada, predstavljaju ponosnu stranicu vršenja naše vlasti", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: