Saopštenje OO DPS Berane: Zakrpite ulice, to vam je dužnost

U ovoj partiji su rekli i da su roditelji više puta apelovali na nadležne iz opštine Berane, tražili da saniraju rupe i omoguće normalnu frekventnost stanovništva
51 pregleda 13 komentar(a)
Berane rupe, Foto: DPS Berane
Berane rupe, Foto: DPS Berane
Ažurirano: 07.12.2017. 11:48h

Uži centar Berana u zimskom periodu izgleda kao iz horor filmova - rupe veličine kratera u većini ulica onemogućavaju prolazak pješacima, kazali su iz OO DPS Berane

Oni su napomenuli da tim dionicama djeca idu u škole, a najveći problem je veličina rupa, koje je nemoguće zaobići.

"U našem gradu, građani svakodnevno praktikuju vještinu preživljavanja u ovim okolnostima - kako baru „preplivati“ a ne skvasiti obuću. Posebno je jezivo u večernjim satima kada se djeca vraćaju iz škole, kada je pravo umijeće zaobići ove ulične kretere i ne povrijediti se", kazali su iz DPS-a.

U ovoj partiji su rekli i da su roditelji više puta apelovali na nadležne iz opštine Berane, tražili da saniraju rupe i omoguće normalnu frekventnost stanovništva.

"Nažalost, snijeg je samo pogoršao već loše stanje ulica koje čine ruglo samog centra Berana. Lokalna uprava koju predvodi koalicioni dvojac DF- SNP jaka je na riječima, ali djela izostaju. U predizbornom periodu svašta su obećavali i, naravno, ništa nijesu ispunili. Mi, „obični“ građani Berana, tražimo od njih najosnovnije - da nam osposobe ulice za normalno funkcionisanje jer to, priznaćete, ne košta mnogo. Apelujemo na dvojac da u najhitnijem periodu izdvoji novac, da ga ne troše na političku promociju, već preusmjere za rekonstrukciju ulica dok se neko dijete nije povrijedilo. Očekujemo sanaciju pomenutih ulica u što kraćem roku, kao makar jedan dokaz da brinete o bezbjednosti svojih glasača, ako ne svih građana Berana, što bi trebalo da vam je dužnost", kazali su iz DPS-a.

Bonus video: