Evropski tim za HN: Vrijeme je da naš grad bude vraćen na staze uspjeha

"Prije svega to su efikasnija gradska uprava, bolja valorizacija turističkih kapaciteta, očuvanje prirodnih potencijala, izgradnja i jačanje omladinske politike, očuvanje istorijske i kulturne baštine..."

8839 pregleda 29 reakcija 26 komentar(a)
Foto: Evropski tim za Herceg Novi
Foto: Evropski tim za Herceg Novi

Jučerašnjom predajom izborne liste koalicije Evropski tim za Herceg Novi počela je naša kampanja koja će u krajnjem rezultirati prijeko potrebnim promjenama u gradu, saopšteno je iz ove koalicije.

"Došlo je vrijeme kada će Herceg Novi biti vraćen na staze uspjeha i ujedno iskoristiti priliku da ostvari sve ono što ga sa pravom sljeduje i zaslužuje. Prije svega to su efikasnija gradska uprava, bolja valorizacija turističkih kapaciteta, očuvanje prirodnih potencijala, izgradnja i jačanje omladinske politike, očuvanje istorijske i kulturne baštine i mnoge druge pojedinosti koje ćemo u narednim danima u okviru Izbornog plana i programa prezentovati javnosti i našim sugrađanima", kazali su iz Evropskog tima.

Ističu da je njihov akcenat prije svega na građaninu kao pojedincu i stvaranju boljih uslova u gradu.

"Ponosni smo što predstavljamo sposoban, predan i posvećen tim ljudi koji će svojim angažovanjem, predanošću, i zalaganjem raditi na postizanju zacrtanih ciljeva", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: