Pljevlja: DPS još uvijek nije izabrao kandidata za predsjednika SO

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti u petak će se samo verifikovati mandati odbornicima
218 pregleda 0 komentar(a)
Opština Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Opština Pljevlja, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 04.07.2018. 17:23h

Opštinski odbor DPS-a u Pljevljima još nije izabrao kandidata za predsjednika Skupštine Opštine iako se očekivalo da će ime novog predsjednika pljevaljskog parlamenta biti poznato nakon današnje sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora.

Konstitutivna sjednica lokalnog parlamenta na kojoj bi trebalo da se izabere novi predsjednik Skupštine zakazana je za petak.

Prema nezvaničnim informacijama Vijesti u petak će se samo verifikovati mandati odbornicima dok će se izbor predsjednika Skupštine biti odloženo za narednu sjednicu.

Iz DPS-a su sinoć kratko saopštili da su jednoglasno odlučili „da tokom naredne sjednice obave dodatne konsultacije unutar partije kako bi se Opštinskom odboru predložilo najbolje rješenje za obavljanje funkcije predsjednika Skupštine opštine Pljevlja“.

Vijesti saznaju da DPS će se sjednica lokalnog parlamenta održati u utorak.

„OO DPS Pljevlja je, u susret konstitutivnoj sjednici Skupštine opštine Pljevlja, zakazanoj za petak, održao sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora. Na sjednicama je konstatovano da naša partija posjeduje veliki kadrovski potencijal i da upravo kvalitetna odbornička lista, koja je na nedavno održanim lokalnim izborima ostvarila zajedno sa koalicionim partnerima 20 mandata, opravdava tu činjenicu.Imajući to u vidu, na sjednicama je jednoglasno odlučeno da se tokom naredne sjednice obave dodatne konsultacije unutar partijskih tijela kako bi se Opštinskom odboru predložilo najbolje rješenje za obavljanje funkcije predsjednika Skupštine opštine Pljevlja, koji će na odgovoran i posvećen način obavljati taj posao u interesu svih građana Pljevalja“, navodi se u saopštenju OO DPS-a.

Bonus video: