Evropski tim za Herceg Novi: Gradu neophodne velike promjene da bi mu povratili mjesto turističkog centra Crne Gore

Takođe su dodali da će pored hotela, pažnju usmjeriti na marine, ugostiteljstvo, privatni smještaj i podizanje nivoa svih usluga kroz savremena IT rješenja od kojih će korist imati svi zainteresovani građani Herceg Novog

4375 pregleda 7 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Evropski tim za Herceg Novi
Ilustracija, Foto: Evropski tim za Herceg Novi

Herceg Novom su potrebne velike promjene i duboke reforme kako bi povratio mjesto koje mu pripada - mjesto turističkog i kulturnog centra Crne Gore, kazali su iz Evropskog tima za Herceg Novi.

Oni su kazali da imaju jasnu viziju, precizan i detaljan program i kompetentne ljude na listi koji imaju kapacitet da ovo i ostvare.

Kako su naveli, njihova vizija razvoja jeste "Herceg Novi - centar turizma, kulture i pametni grad".

"Tu viziju ostvarićemo na način što ćemo brzo usvajati planove nižeg reda kako bismo omogućili zainteresovanim investitorima da što prije započnu investicije u hotelske sadržaje. Na taj način ćemo povećati broj hotelskih kreveta na nivou grada, a kroz podizanje standarda kvaliteta, u saradnji sa investitorima, fokus staviti na hotele sa 4+ zvjezdice", saopšteno je iz ove koalicije.

Takođe su dodali da će pored hotela, pažnju usmjeriti na marine, ugostiteljstvo, privatni smještaj i podizanje nivoa svih usluga kroz savremena IT rješenja od kojih će korist imati svi zainteresovani građani Herceg Novog.

"Vratićemo građane Crne Gore kao posjetioce u Herceg Novi i stvoriti, prije svega mladim ljudima, nove prilike za posao. Herceg Novi više nema vremena za gubljenje a Evropski tim će donijeti prijeko potrebne promjene za bolji Novi", navodi se u njihovom saopštenju.

Bonus video: