Abazović o puštanju Kašćelana: Neka svako snosi odgovornost za dešavanja, država - mafija 1-1

"Svakom građaninu je sve jasno koliko sada ima smisla ovo što radimo sa izmjenama zakona", rekao je Abazović

68609 pregleda 1175 reakcija 165 komentar(a)
Abazović, Foto: Boris Pejović
Abazović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 23.04.2021. 15:54h

Odluka podgoričkog Višeg suda da ne odredi pritvor Slobodanu Kašćelanu i ostalim uhapšenim članovima kavačkog kriminalnog klana, pokazuje koliko ima smisla rad nove vlasti na izmjenama zakona, ocijenio je potpredsjednik Vlade Dritan Abazović.

"Svakom građaninu je sve jasno koliko sada ima smisla ovo što radimo sa izmjenama zakona", rekao je Abazović novinarima nakon javne debate o Nacrtu izmjena zakona o državnom tužilaštvu.

On je kazao da ovaj postupak sudstva ne umanjuje uspjeh policije. "Žao mi je što je Crna Gora u situaciji u kojoj jeste, moraćemo da se borimo izgleda. Neka svako snosi odgovornost za sve što se bude dešavalo u narednom periodu vezano za organizovani kriminal u Crnoj Gori", poručio je Abazović.

Abazović, ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović, državni sekretari tog Vladinog resora i čelnici Uprave policije upravo su završili sastanak u zgradi MUP-a, na kom su, saznaju "Vijesti", govorili o odluci Višeg suda da ne odredi pritvor uhapšenim članovima kavačkog kriminalnog klana.

“Policija i SDT uradili sve što je do njih, sistem truo. Država - mafija 1-1. Idemo dalje", rekao je Abazović "Vijestima" nakon sastanka.

Povezani članci

23. April 2021.

Bez pritvora za Kašćelana i ekipu

Bonus video: