Demokrate: DF stoji iza prljave kampanje protiv nas

"Bilo bi veoma zanimljivo, a sa stanovišta zakona ove države i potrebno utvrditi na koji način je izvršena kupovina ovog portala, ali i kako svi ti novci stižu u Herceg Novi"

27113 pregleda 85 reakcija 84 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Demokratska Crna Gora optužila je Demokratski front stoji iza "prizemne i prljave kampanje" protiv njih u susret lokalnim izborima u Herceg Novom.

Demokrate tvrde da je "za potrebe Demokratskog fronta, Beba Popović lično iz Beograda uputio izvjesnog Bratislava Stojiljkovića".

"Građani Crne Gore treba da znaju da je ovo lice kupilo portal Jadran za potrebe izborne kampanje Demokratskog fronta. Svi sadržaji koji se objavljuju na ovom portalu pišu se u centrali DF-a. Bilo bi veoma zanimljivo, a sa stanovišta zakona ove države i potrebno utvrditi na koji način je izvršena kupovina ovog portala, ali i kako svi ti novci stižu u Herceg Novi", navodi se u saopštenju. Demokrate dodaju da DF "primjenjuje sasvim pogrešnu strategiju, ako misli da će prikriti tragove skrivajući se iza Bratislava Stojiljkovića".

"I to pero i mastilo i hartija dobro su nam poznati. Toliko da je svako slovo dovoljno providno da oda one koji podmetačinama, niskim startovima i podmuklim udarcima pokušavaju da nadomjeste nedostatak povjerenja građana, prikriju izostale rezultate rada i pokušaju se spasiti udarima na časne i poštene ljude". Demokrate tvrde i da je za neke Herceg Novi "očito perionica novca", te da je za njih slobodarski grad.

"Neki u izbornoj kampanji vide šansu za pranjem para i profitom, a mi kao šansu da rezultate rada na koje smo ponosni stavimo na ispit pred građane. Perači para, crne vreće i medijske radionice neistina, vjerujte, nemaju nikakvu šansu protiv bedema iza kojih stoje besprekorni rezultati administarcije Stevana Katića. DF koji podržavaju potpredsjednici Vlade Kosova, predsjednik Skupštine Kosova, lažno se predstavlja kao zaštitnik Kosova. Sada smo došli u neobičnu, ali ne i iznenađujuću situaciju da DPS-ov portal radi za DF. Dakle, ako je ostao još neko ko ima dilemu, sada je otklonjena, u pitanju su dvije strane iste medalje i to se potvrđuje svakog minuta, na svakom koraku i u svakom novom saopštenju. Očito su našli zajednički interes - rušenje Vlade Crne Gore, pokušaj rušenja Stevana Katića, te vraćanje DPS-a na vlast" navode iz Demokratske Crne Gore.

Dodaju i da im ništa od toga "neće uspjeti".

"A razloge za to neka potraže u povjerenju građana. Čekamo 9. maj, pa da vidimo koliko na vagi građana Novog vrijede crne vreće, DPS-ovi mediji i politika podmetačina", zaključuje se u saopštenju Demokratske Crne Gore.

Bonus video: