Bečić: Mnogi u crnogorskoj politici izgubili obraz, pa im smetaju oni koji nemaju šefove i vlasnike u Crnoj Gori i izvan

On je danas sa ostalim predstavnicima koalicione liste razgovarao sa građanima Bijele i tom prilikom kazao da je potrebno uložiti dodatan napor kako bi istina došla do svih

11316 pregleda 37 reakcija 35 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokrate
Bečić, Foto: Demokrate

Obraz se gubi za jedan dan, a svakog dana morate da napravite hiljadu koraka da bi napravili mali pomak, ali čiste ruke ako izgubite, nikad ih više ne možete povratiti, kazao je predsjednik Skupštine i Demokrata Aleksa Bečić.

On je danas sa ostalim predstavnicima koalicione liste " Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" razgovarao sa građanima Bijele i tom prilikom istakao da su mnogi u crnogorskoj politici izgubili obraz davno, te da im zato smetaju "oni koji nemaju šefove, koji nemaju vlasnike, koji nisu podanici ni klanova, ni mafijaša, ni centara moći u i izvan Crne Gore, koji su podanici svog naroda i svoje države"

Dodao je da je potrebno uložiti dodatan napor kako bi istina došla do svih.

"Ako istina dođe do svih, onda je izbor vrlo lak, vrlo jednostavan jer je potpuno jasno gdje su principi, gdje su projekti, gdje su rezultati, gdje je pristojnost, gdje je pomirenje, gdje je dostojanstvo, gdje su čiste ruke... Mnogo puta to ističemo, vidim da mnogima to smeta, ali to nije lako imati ni u životu, ni u politici", kazao je on.

Saopštio je i da mu je jasna njihova nervoza koja se manifestovala i u noći nikšićkih izbora i da je znao da će krenuti prljava kampanja.

"Ali valjda im je Nikšić poručio kako je ovo postojan, stamen i dostojanstven narod. Kako pare, moć i prljavi kapital ne rješavaju sve u politici. Kad bi novac bio sve, onda bi i život i politika bili besmisleni“, rekao je on.

Aleksa Bečić
foto: Demokrate

Nosilac liste "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" Stevan Katić je tom prilikom istakao da sve što su uradili u prethodnom periodu, jer vidi kako ljudi reaguju, zaslužuje da ostvare jedan ubjedljiv rezultat.

On se osvrnuo na pisanja pojedinih medija o tome kako će napustiti Herceg Novi, rekavši da to nema nikalvog smisla. Dodao je da će onako kako treba odgovoriti na sva podmetanja

"Na jednom portalu je objavljeno da se ja selim negdje. Evo ne znam više gdje me sele, pravo da vam kažem. Jedan dan sam u Beogradu, drugi u Njujorku, treći u Abu Dabiju, a ja im kažem i ponavljam da sam ovdje, zajedno sa vama, i da ćemo nastaviti tamo gdje smo i stali i da ćemo pobijediti 9. maja i voditi naš grad i naredne četiri godine“, kazao je on.

Istakao je da je "oko 200 projekata odrađeno u prethodnom periodu, a bez ikakve podrške vlasti sa državnog nivoa" i dodao da je sada pred njima nastavak priče i da će uz podršku Vlade Crne Gore, u tome uspjeti.

Bonus video: