Savjet mladih DPS: Stid nepoznata kategorija za Danilovića

"Kad već bestidno govori o tome, valjda računajući kako čitava javnost ima kratko pamćenje, onda nas i ne čudi što Danilović govori o nečijem moralnom kredibilitetu"

4446 pregleda 68 reakcija 41 komentar(a)
Poster, Foto: Savjet mladih DPS
Poster, Foto: Savjet mladih DPS

Goran Danilović koji je otuđio zaštićene lične podatke dok je bio ministar, ne može da drži lekcije, navodi se u saopštenju Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS)

"Danilović, koji ovih dana obilježava tri godine od kad je podnio ostavku na mjesto predsjednika stranke – naravno samo deklarativno i jeftinog marketinga radi – riješio je da ovaj svoj neslavni jubilej obilježi traktatom o izbornom inženjeringu i podacima birača. Pošto je poznato da je stid nepoznata kategorija za Danilovića, o biračkim spiskovima i zaštiti podataka, govori on koji je 2016. godine, obavljajući funkciju ministra unutrašnjih poslova u Vladi izbornog povjerenja, iz tog ministarstva otuđio zaštićene lične podatke građana sa fotografijama, dijeleći ih pritom i sa drugim licima", saopštavaju iz Savjeta mladih.

"Kad već bestidno govori o tome, valjda računajući kako čitava javnost ima kratko pamćenje, onda nas i ne čudi što Danilović govori o nečijem moralnom kredibilitetu. U svakom drugom slučaju, bilo bi nedostojno da na tu temu o bilo kome govori rekorder po broju partijskih članskih karata, "specijalac" za urušavanje političkih stranaka. Ali to je Goran Danilović - i od njega baš ništa ne čudi", kazali su oni.

Savjet mladih DPS je doveo u pitanje i učešće Danilovića na predstojećim lokalnim izborima u Herceg Novom.

"Kako to da taj veliki političar, koji se izdaje za moralnu vertikalu, nije uspio skupiti ni potpise za učešće? Nije valjda da se pomirio sa tim kako, nakon svih silnih prelijetanja, danas vodi stranku čiji je jedini cilj da se negdje kolektivno udomi, da bude nečiji privjezak i da se na taj način ogrebe za poslaničko ili odborničko mjesto", navode oni.

"O Goranu Daniloviću ne bismo dalje. Još ga jedino režimski mediji, kad im zafali mržnje prema DPS, koriste i tako drže u lažnom uvjerenju da se za nešto pita", zaključuju.

Bonus video: