Katić: Nova Vlada želi da riješi pitanje izgradnje škole u Igalu

Obilasku Igala je prisustvovao i predsjednik Skupštine Crne Gore i Demokrata Aleksa Bečić i tom prilikom kazao da će ukinuti putarinu jer je, kako kaže, to bilo sramno i skandalozno

3425 pregleda 5 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate

Izjava Duška Markovića koji je govorio, prije četiri godine, da će u Igalu graditi školu samo sa svojima, na svu sreću nakon 30. avgusta, imamo situaciju da nova Vlada, nova ministarka, zaista žele i hoće da riješe to pitanje, kazao je nosilac liste koalicije "Ni lijevo, ni desno. Pravac Novi" Stevan Katić.

On je izjavu Markovića ocijenio kao sramnu, a mještane ovog hercegnovskog naselja obavijestio da je već formirana komisija.

"Po prvi put se najozbiljnije krenulo u rješavanje tog problema i ja sam ubijeđen i siguran da ćemo, u ovom narednom mandatu, ne za četiri godine, nego već za godinu do dvije dana, imati novu školu u Igalu“, kazao je on.

Obilasku Igala je prisustvovao i predsjednik Skupštine Crne Gore i Demokrata Aleksa Bečić i tom prilikom kazao da će ukinuti putarinu jer je, kako kaže, to bilo sramno i skandalozno.

"Tako se grade mostovi saradnje. Tako se pruža bratska ruka. Tako se ide naprijed. A ne ide se naprijed tako što kuvate čorbe, tako što mutite čorbe, tako što hoćete da svađate braću, tako što udarate na nas, koji se borimo protiv kriminalaca unutar Crne Gore. Nastavite, mi ćemo odgovoriti samo pristojno, dostojanstveno i otmeno jer mi imamo rezultate, mi imamo najboljeg gradonačelnika u istoriji Crne Gore, slobodan sam reći – u istoriji Herceg Novog, mi imamo projekte, mi imamo program i mi imamo sve ono što garantuje da ćemo ubjedljivo pobijediti 9. maja, a onaj ko nije razumio poruku građana Nikšića, razumjeće je 9. maja. Imaćemo još bolji rezultat nego u Nikšiću, a oni neka ulože još više novca, neka nastave prljavu kampanju, naša pobjeda će biti još ubjedljivija", poručio je on.

Goran Komar iz "Novi pobjeđuje" podsjetio je na hercegnovsku obalu, "na zaista teške posljedice devastiranja, ja bih rekao opustošenja kompletne obale hercegnovske od Đurića do Sutorine, do ispod Đurđeva brda do Igala. Pa vi imate da vidite samo betoniranja onih prekrasnih žala kojima smo raspolagali i koje nam je bog dao"

Bonus video: