DPS Herceg Novi: Tufegdžić zloupotrijebio državne resurse i položaj na koji je uhljebljen po partijskoj knjižici

"Da ironija bude veća, posljednjim činom su se pohvalili, i za promociju u kampanji iskoristili čak i zvaničan sajt Pošte Crne Gore"

4020 pregleda 14 komentar(a)
DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi
DPS Herceg Novi, Foto: DPS Herceg Novi

Krajnje bahato i drsko se izvršni direktor Pošte Crne Gore i predsjednik Opšinskog odbora Demokrata Bar Dragan Tufegdžić priključio funkcionerskoj kampanji u susret lokalnim izborima u Herceg Novom, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista.

"On je tako nastavio praksu svojih stranačkih i koalicionih kolega, i zloupotrijebio državne resurse i položaj na koji je uhljebljen po partijskoj knjižici", kazali su.

Iz DPS su naveli kako funkcioneri Demokrata sa pozicije vlasti u kontinuitetu nastavljaju krštiti preporuke OEBS i ODIHR koje se kako ističu odnose na kritike funkcionerskih posjeta i kampanja.

"Da ironija bude veća, posljednjim činom su se pohvalili, i za promociju u kampanji iskoristili čak i zvaničan sajt Pošte Crne Gore", istakli su.

Dodaju kako su pretenciozna očekivanja funkcionera Demokrata ako smatraju da će "ovakvim potezima" pomoći svojoj partiji i obezbijediti koji "jeftini populistički glas više".

Iz DPS ističu da su građani Novog prozreli da "ova" partija ne baštini demokratske vrijednosti i da nema moralnog kapaciteta.

"Dok su se predstavnici sa evropskih adresa na brojnim primjerima uvjerili da je evropeizacija, usvajanje i poštovanje međunarodnih preporuka od strane Demokrata ostala mrtvo slovo na papiru za koja su se samo deklarativno zalagali kao opozicionari", zaključili su.

Bonus video: