Crnogorčević: Imamo plan kako da Kumbor bude nastavak luksuznog kompleksa

Odbornički kandidat ocijenio da Mjesna zajednica Kumbor ne funkcioniše ni blizu svojih mogućnosti

3475 pregleda 4 komentar(a)
Crnogorčević, Foto: Evropski tim za Herceg Novi
Crnogorčević, Foto: Evropski tim za Herceg Novi

Odbornički kandidat liste Evropski tim za Herceg Novi, Branko Crnogorčević, kazao je da ta koalicija ima plan kako da Kumbor bude nastavak luksuznog kompleksa.

"Proteklih dana, aktivisti jedne vladajuće partije u Herceg Novom obilaze Kumbor i dijele propagandni materijal u kom taksativno navode šta je za naše mjesto urađeno u posljednje četiri godine. Nedovoljno, očigledno. To piše i u materijalima koje dijele. Mnogo manje nego što se obećavalo, što takođe piše u materijalima koje ste dijelili pred posljednje izbore. Lako je uporediti. I sada, ponovo obećanja, vrlo slična onim prethodnim, neispunjenim", saopštio je Crnogorčević.

Ocijenio je da Mjesna zajednica Kumbor ne funkcioniše ni blizu svojih mogućnosti. "Ako znamo da govorimo o malom, primorskom mjestu, okrenutom ka turizmu, u čijem se jezgru nalazi ključni projekat koji se razvio u Herceg Novom, a koji su i njihovi funkcioneri rado obilazili - znamo da Kumbor može mnogo više."

Sva pitanja i problemi, kako je kazao, rješavali su se znatno dinamičnije i efikasnije dok su u radu Mjesne zajednice bile zastupljene sve političke strukture, a ne samo jedna. "Ovako, osim što nije realizovano ono što je obećano, nije realizovano ni onoliko koliko je bilo moguće, a ono što je urađeno, predstavljeno je kao veliki trijumf isključivo jedne političke partije, što im spočitavaju i njihovi koalicioni partneri. Četiri godine su minule. Sve se može nadoknaditi sem vrijeme. A mi smo u Kumboru izgubili protekle četiri godine."

Crnogorčević je kazao da će, uz povjerenje građana, završiti mjesnu kapelu u naredna tri mjeseca, te da će konačno riješiti problem bezbjednosti naše djece koja pohađaju školu u Zelenici i realizovati projekat pješačke staze Kumbor-Zelenika. "Napravićemo neophodni trotoar dužinom magistrale. Konačno ćemo valorizovati činjenicu da je Portnovi pozicioniran u našem mjestu i formiraćemo ozbiljnu saradnju između ovog kompleksa i Mjesne zajednice. Učinićemo donji put boljim estetski i funkcionalno, gradnjom parapeta sa odgovarajućom rasvjetom u punoj dužini."

Odbornički kandidat liste Evropski tim za Herceg Novi poručio je da će učiniti sve što je potrebno da se Kumbor doživljava kao logični nastavak luksuznog kompleksa, "kako bi svi Kumborani osjetili vrijednost i potencijal turističkog progresa."

"Zbog toga očekujemo podršku građana i povjerenje ukazano onima koji su dokazali da znaju i mogu", zaključio je Crnogorčević.

Bonus video: