Evropski tim za Herceg Novi: U nedjelju slavimo Dan pobjede i promjene za bolji Novi

Oni su podsjetili da je programom Evropskog tima za Herceg Novi planirano otvaranje 1.100 novih radnih mjesta, podrška preduzetništvu, bolje organizovan zdravstveni sistem, oživljavanje kulturnog života, kao i veća briga o penzionerima i osobama sa invaliditetom

9331 pregleda 7 komentar(a)
Foto: Evropski tim za Herceg Novi
Foto: Evropski tim za Herceg Novi

U nedjelju 9. maja slavićemo Dan pobjede, a Novljanke i Novljani će proslaviti i promjene koje će omogućiti da naš Novi bude bolji, saopšteno je iz Evropskog tima za Herceg Novi.

"Sve što grad radi za svoje građane mora raditi bolje i posvećenije. Od parking mjesta i mogućnosti zapošljavanja do stvaranja grada turističkom destinacijom kakva je bila prije - Herceg Novom trebaju korijenite promjene" poručili su oni.

Želimo moderan i evropski grad, kako su naveli, "a glas za Evropski tim za Herceg Novi je jedini put napretka"

"Imamo respektabilnu listu kandidata koja će omogućiti i sprovesti promjene za bolji Novi", kazali su.

Oni su podsjetili da je programom Evropskog tima za Herceg Novi planirano otvaranje 1.100 novih radnih mjesta, podrška preduzetništvu, bolje organizovan zdravstveni sistem, oživljavanje kulturnog života, kao i veća briga o penzionerima i osobama sa invaliditetom.

"Fokusiraćemo se i na poboljšanje statusa mladih ljudi, kao i sporta jer su naši sugrađani nadaleko poznati po tome. Od grada ispod prosjeka, napravićemo Novim mjesto u kojem se rado dolazi, a i vraća", navodi se u njihovom saopštenju.

U nedjelju izbor je lak, kako su dodali, jer samo izborom Evropskog tima za Herceg Novi će stići suštinske promjene.

"Poštovani birači, broj 2 na glasačkom listiću i tako obezbijedimo evropsku budućnost za Novi", zaključuje se u saopštenju.