BS: Izborni rezultat motiv za nastavak borbe

Izborna lista „Bošnjačka stranka - Dostojanstveno za Petnjicu“ osvojila je pet odborničkih mandata u lokalnom parlamentu, što predstavlja rast u odnosu na predhodni saziv, kada su osvojili četiri mandata
3 komentar(a)
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Bošnjačka stranka, Foto: Bošnjačka stranka
Ažurirano: 01.12.2017. 16:44h

Rezultat Bošnjačke stranke (BS) na lokalnim izborima pokazuje trend rasta i predstavlja dodatnu motivaciju za, kako su saopštili iz te partije, nastavak borbe kroz zakonodavnu i izvršnu vlast.

Predsjedništvo BS zahvalilo se članovima partije i svim građanima koju su na proteklim lokalnim izborima održanim u Tuzima i Petnjici podržali odborničke liste te stranke.

Izborna lista „Bošnjačka stranka - Dostojanstveno za Petnjicu“ osvojila je pet odborničkih mandata u lokalnom parlamentu, što predstavlja rast u odnosu na predhodni saziv, kada su osvojili četiri mandata.

BS je, kako su naveli, druga politička snaga u toj opštini.

Iz te partije su kazali da je veoma uspješan nastup liste „Bošnjačka stranka - U jedinstvu je snaga“ zabilježen i u Tuzima.

„Udvostručen broj glasova u odnosu na predhodni samostalan nastup u toj opštini, to jest porast sa 375 na 719 glasova, i osvojena tri mandata pokazuju sve veću utemeljenost u biračkom tijelu i bitan činilac buduće lokalne vlasti“, naveli su u saopštenju.

Iz BS su poručili da su nakon izbornog procesa usmjereni isključivo prema realizaciji političkih programskih ciljeva stranke koje su promovisali u kampanji.

Bonus video: