DPS: U Herceg Novom građanske partije porazile "nacionalističke politike retrogradne prošlosti"

"Drago nam je da je došlo do tih promjena na kojima naša partija insistira i usmjerava državni kurs decenijama unazad"

4984 pregleda 44 reakcija 44 komentar(a)
Poster, Foto: DPS Herceg Novi
Poster, Foto: DPS Herceg Novi

Ostaćemo zagovornici pozitivne kampanje, radićemo na promjenama u Herceg Novom i insistirati na daljem usvajanju evropskih vrijednosti i povratka grada na mjesto koje mu pripada, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista (DPS).

Oni su kazali da se "kao glavni i noseći konstituent koalicije Evropski tim za Herceg Novi zahvaljujemo se svim glasačima i koalicionom partneru na zajedničkom trudu, radu i zalaganju da Novi istraje u svojoj borbi za evropsku budućnost koju zaslužuje".

"U tom ostvarenju našeg cilja, radujemo se što su upravo partije građanske provinijencije odnijele prevagu na lokalnim izborima i porazile nacionalističke politike retrogradne prošlosti", kazali su oni, i dodali: "Drago nam je da je došlo do tih promjena na kojima naša partija insistira i usmjerava državni kurs decenijama unazad".

"Ipak da izlazak na taj kurs će biti put veoma dug, dokazuje i brine sinoćnji način slavljeničkog odnosa, retorika i izliv frustracija na ulicama grada, pristalica i iz redova građanskih partija parlamentarne većine", naveli su oni.

.

Bonus video: