Ivanović: Nismo umiješani u sukob u vladajućoj koaliciji

"Nakon mnogo iznevjerenih očekivanja, kršenja pisanog koalicionog sporazuma, stagniranja grada, samovolje jednog čovjeka, ponižavanja naših članova za nas je jedina opcija bila da pokrenemo smjenu Marka Carevića"

5082 pregleda 12 komentar(a)
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ivanović, Foto: Luka Zeković

Liderka Crnogorske i odbornica te partije u Skupštini opštine (SO) Budva Anđela Ivanović odbacuje tvrdnje da je ta partija sada umiješana u aktuelni sukob u vladajućoj koaliciji.

Ona je reagovala na navode odbornika Demokratskog fronta (DF) Miloša Nikića koji je optužio budvanske Demokrate da su se prošle godine tajno sastajali sa prijateljima iz Crnogorske da im sa Demokratskom partijom socijalista (DPS-) omoguće smjenu predsjednika Opštine Budva Marka Carevića.

"Poštovani građani i građanke Budve , kako je već očigledno da nova vlast u Budvi ima iste probleme koje je nekad imala, kada smo je mi iz Crnogorske spašavali i davali joj šansu, demantujemo bilo kakvu umiješanost u iste. Nakon mnogo iznevjerenih očekivanja, kršenja pisanog koalicionog sporazuma, stagniranja grada, samovolje jednog čovjeka, ponižavanja naših članova za nas je jedina opcija bila da pokrenemo smjenu Marka Carevića. Razumijemo suštinu problema, ali niti se sastajemo, niti imamo namjere miješati se u sukobe koji postoje unutar većine koja je istog tog čovjeka izabrala za predsjednika. Ako o tome bude riječi, Crnogorska će na partijskim organima donijeti odluku kako će se glasati o tom pitanju. Do tada, čeka nas sezona, sređivanje grada , vakcinacija , poboljšanje privrednog ambijenta", navela je Ivanović.

Bonus video: