Marković: Pomaganjem MA spašavali smo našu zajedničku kuću, zaposlene i njihove porodice

"Imamo ime, a nemamo kompaniju. Imamo brend u najavi, a nemamo prevoznika. Imamo samo jedan avion! A imali smo i brend, i putnike, i odlično sertifikovano letačko osoblje - koje je danas na birou rada! Zato danas jedna tuđa aviokompanija prevozi, uzima putnike, i dokupljuljuje avione! Eto to ste nam osigurali...", napisao je on

11370 pregleda 130 reakcija 130 komentar(a)
Marković, Foto: Savo Prelević
Marković, Foto: Savo Prelević

Bivši premijer Vlade Crne Gore Duško Marković poručio je ministru kapitalnih investicija Mladenu Bojaniću da umjesto populizma objasni građanima zašto ne pokaže i ona pisma koja "ne idu u prilog njegovom aferaškom pristupu"

On je na svom Tviter nalogu napisao da su dali pomoć Montenegroairlinesu isto kako su to uradili i drugi, zemlje Evropske Unije.

Objasnio je da su tim potezom spašavali "našu zajednički kuću, naše zaposlene i njihove porodice - da bismo opstali i kao država i kao ekonomija"

"Da li stvarno mislite da se imalo vremena da godinama čekamo odluku Agencije za zaštitu konkurencije? Koja je svoj stav, iako smo vodili dijalog i dostavljali raspoloživu dokumentaciju, iskazala ne u našem, već u mandatu novokonstituisane parlamentarne vlasti", saopštio je on.

Na svom nalogu je uputio i pitanje "Gdje smo mi danas, MINISTRE Bojaniću?"

"Imamo ime, a nemamo kompaniju. Imamo brend u najavi, a nemamo prevoznika. Imamo samo jedan avion! A imali smo i brend, i putnike, i odlično sertifikovano letačko osoblje - koje je danas na birou rada! Zato danas jedna tuđa aviokompanija prevozi, uzima putnike, i dokupljuljuje avione! Eto to ste nam osigurali...", napisao je on.

Bonus video: