"povodom isticanja zastava drugih država Povodom dana Nezavisnosti"

URA Budva: U Budvi kontinuitet vladavine DPS- a

"Sve nas ovo podsjeća na Vericu Maraš koja je isto tako bila “ugrožena” kao i prvi čovjek naše opstine. Suviše je ovdje podudarnosti sa predhodnim režimom da bi sve bila puka slučajnost. Ono što je evidentno kroz posljednju SO Budva je da predsjednik opštine podršku više nema, čak ni iz svojih redova"

9347 pregleda 196 reakcija 85 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Opštinski odbor Građanskog pokreta URA oštro je reagovao povodom isticanja zastava drugih država povodom Dana nezavistnosti.

“Iako DPS-a odavno u Budvi više nema i dalje se vidi kontinuitet njegove vladavine. To je upravo razlog zbog kojeg nismo i nikad nećemo podržati kozmetičku zamjenu već istinske promjene u opstini Budva. Očigledan primjer je nepoštovanje Ustava i Zakona kroz kačenje zastava drugih država na Dan nezavisnosti Crne Gore. U susret 21. maju, prvom Danu nezavisnosti od kad smo je obnovili i oko kojeg bi svi građani trebalo da budu okupljeni i pomireni, i dalje postoje oni čija retrogradna politika želi samo podijele, oni koji su najviše profitirali kao "nacionalno ugroženi" u vrijeme DPS-a, a danas predsjedavaju opstinom i čine sve da podjele jos više prodube. Vrijeme je sazrelo da se razotkriju svi i odgovore na pitanje da li žele poštenu, ekolosku i prosperitetnu Budvu ili primitivnu i korupcionašku, kako je i sam prvi čovjek opstine predstavlja? Interesantno je da se ove podjele uvijek podmeću i javljaju kad treba sakriti štetne ugovore, nefunkcionalnost lokalne samouprave ili jednostavno nedostatak vizije razvoja grada.

Umjesto da su ukinuli krimalne DUP-ove i spriječili dalju devastaciju najvrednijeg resursa koji imamo, umjesto da nam predsjednik odgovori šta je sa ulicom S73 u Bečićima, on/oni se ogrću zastavama.

Sve nas ovo podsjeća na Vericu Maraš koja je isto tako bila “ugrožena” kao i prvi čovjek naše opstine. Suvise je ovdje podudarnosti sa predhodnim režimom da bi sve bila puka slučajnost. Ono što je evidentno kroz posljednju SO Budva je da predsjednik opstine podršku više nema, čak ni iz svojih redova.

Čovjek koji ima odgovornosti prema građanima i opstini Budva ne čeka da izgubi podrsku svih odbornika već mu je dovoljan signal kad izgubi podršku i jednog odbornika proste većine da podnese ostavku!”, navode u saopštenju.

Preporučujemo za Vas