Jelušić i Zoronjić: Odbacujemo neutemeljeno pisanje pojedinih medija, političke korupcije nikada neće biti

One su reagovale na objavu jednog medija da je na njih vršen pritisak da glasaju po partijskim direktivama, te da su one to odbile

19422 pregleda 12 komentar(a)
Jelušić i Zoronjić, Foto: Građanski pokret URA
Jelušić i Zoronjić, Foto: Građanski pokret URA

Jasno odbacujemo neutemeljeno pisanje pojedinih medija o tzv. pritisku da u Skupštini Crne Gore glasamo po partijskim direktivama, a posebno da se u našem poslaničkom klubu glasa po bilo kojim direktivama, osim u skladu sa argumentima i interesima Crne Gore kao inkluzivne i građanske zajednice, kazale su danas poslanice Građanskog pokreta URa Božena Jelušić i Suada Zoronjić reagujući na, kako su ocijenile, spin tekstove crnogorskoj javnosti dobro znanih medija.

One su reagovale na objavu jednog medija da je na njih vršen pritisak da glasaju po partijskim direktivama, te da su one to odbile.

Jelušić i Zoronjić ističu da političke korupcije što se tiče njih dvije nikada neće biti i da o tome mogu da sanjare oni koji su na to svikli kroz svoje dosadašnje političko djelovanje.

"Svi poslanici koalicije „Crno na bijelo“ u Skupštini Crne Gore bore se protiv rastućeg etnonacionalizma, klerofašizma i svake isključivosti a Božena Jelušić i Suada Zoronjić to i dalje nastavljaju da rade kroz Građanski pokret URA. To ćemo i dalje činiti kroz partijski dijalog i organe stranke vodeći računa o progranskim načelima URE, razumijući društveni kontekst i probleme sa kojima se suočava Crna Gora i njene građanke i građani", zaključuje se u njihovom reagovanju.

Bonus video: