"neuspješno pokušava da zamijeni teze"

Muratović: Sekulović očigledno dobio amneziju, relativizuje pijanstvo

"Teško da može da nađe opravdanje za Vladu ili sebe, prvog resorno odgovornog za to što je danas širom Crne Gore ugrožena bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, dok su pripadnici Uprave policije izvrgnuti najvećoj blamaži"

5397 pregleda 19 komentar(a)
Muratović, Foto: DPS
Muratović, Foto: DPS

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović je očigledno dobio amneziju, pa se ne sjeća da je građane koji su bili žrtve gaženja na Bogetićima nazvao krivcima, saopštio je danas Boris Muratović, član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS).

"Isto kao što je i zaboravio svoja javna objašnjenja da Vladin službenik Kandić zapravo uopšte nije bio pijan?! Da bi naknadno bio demantovan od strane državnog tužioca, kada se utvrdilo da je Kandić pod uticajem alkohola vozio. Da paradoks bude još veći, pijanstvo relativizuje ministar unutrašnjih poslova, koji treba da osudi svakog ko poslije konzumacije alkohola sjeda za volan", istakao je Muratović reagujući na saopštenje Sekulovića.

Muratović je dodao da "iako neuspješno pokušava da zamijeni teze, vjerujemo da Sekulović ipak shvata da je činjenica da policajci nemaju sredstva za rad, posljedica toga što je on ministar u Vladi koja nije usvojila budžet ni pet mjeseci od početka godine".

"Vjerujemo da mu to ipak pada na pamet kao potencijalni uzrok ove situacije u koju je dovedena UP. Teško da može da nađe opravdanje za Vladu ili sebe, prvog resorno odgovornog za to što je danas širom Crne Gore ugrožena bezbjednost svih učesnika u saobraćaju, dok su pripadnici Uprave policije izvrgnuti najvećoj blamaži", zaključio je Muratović.