Cetinjska URA odgovorila DPS-u: Vrijeme vas je pregazilo

"DPS, kao partija iz prošlog vijeka, je vjerovatno navikla da se stranačkim prostorijama nalazi ogromna slika 'gospodara' koju s vremena na vrijeme treba poljubiti i pomaziti"

5074 pregleda 10 komentar(a)
Foto: URA
Foto: URA

Pokušaj Demokratske partije socijalista (DPS) da nove kancelarije cetinjskog odbora Građanskog pokreta URA predstave kao privatnu kuću "dovoljno govori o intelektualnom nivou" njihovog obraćanja građanima i svojim glasačima, koje iznova i iznova vrijeđaju "neprimjerenim i polupismenim saopštenjima i reagovanjima", saopšteno je iz cetinjskog odbora URE.

"DPS, kao partija iz prošlog vijeka, je vjerovatno navikla da se stranačkim prostorijama nalazi ogromna slika 'gospodara' koju s vremena na vrijeme treba poljubiti i pomaziti. S tim u vezi, razumijemo njihovu začuđenost i podsmijeh što se u kancelarijama jedne partije nalaze umjetničke slike i police za knjige, jer je to domet njihovog poimanja stvarnosti”, navode iz cetinjske URE.

Poručili su DPS-u da ih je "vrijeme pregazilo" i poželjeli "dobrodošlicu u 21. vijek, gdje se više od ljubljena slike partijskog vođe cijeni osjećaj za likovnu umjetnost, lijepu pisanu riječ i atipični enterijer kancelarija".

"U potpunosti uvjereni u nadmoćnost vizije Građanskog pokreta URA, više nego zadovoljni kako građani Prijestonice cijene naš trud, a bez želje da dokazujemo svoje političke principe, već nasmijani kako prelošim PR marketingom građanima predstavljate sjednicu našeg opštinskog odbora, želimo Vam ugodnu političku penziju”, zaključuju iz cetinjskog odbora URE.

Bonus video: