stavili van snage Zaključak od 10. aprila 2017. godine

Vlada: "Dukley Marina" ne može da koristi Luku Budva nakon isteka ugovora

Abazović se prije dvije sedmice sastao sa direktorom "Morskog dobra Mladenom Mikijeljom i predsjednikom Odbora direktora tog preduzeća Blažom Rađenovićem, koji su se saglasili da je Luka Budva integralni dio budvanskog Starog grada, funkcionalno i ekonomski nerazdvojan dio Starog grada i zbog toga treba da se vrati građanima Budve

13537 pregleda 11 komentar(a)
Luka Budva, Foto: Vuk Lajović
Luka Budva, Foto: Vuk Lajović

Vlada Crne Gore je na predlog potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića stavila je van snage Zaključak Vlade od 10. aprila 2017. godine, kojom je firmi "Dukley Marina" omogućeno da nastavi da koristi Luku Budva i nakon isteka ugovora.

To je Vijestima potvrđeno u Javnom preduzeću (JP) "Morsko dobro".

Abazović se prije dvije sedmice sastao sa direktorom "Morskog dobra Mladenom Mikijeljom, predsjednikom Odbora direktora tog preduzeća Blažom Rađenovićem i predsjednikom Skupštine opštine (SO) Budva Krstom Radovićem, koji su se saglasili da je Luka Budva integralni dio budvanskog Starog grada, funkcionalno i ekonomski nerazdvojan dio Starog grada i zbog toga treba da se vrati građanima Budve.

Povezani članci

19. Maj 2021.

Abazović: Vraćamo Luku Budva građanima

Iz Građanskog pokreta URA čiji je Abazović predsjednik, a Rađenović član Predsjedništva saopšteno da su "vratli Luku Budva građanima".

"Vratili smo Luku Budva građanima. Rečeno - Učinjeno. Vlada Crne Gore stavila je van snage Zaključak od 10. aprila 2017. godine čime su se svorili uslovi da se Luka Budva vrati građanima Ispravljamo nepravde i nastavljamo da budemo u službi građana! Može Crna Gora!", poručili su iz GP URA na Tviteru.