DPS Nikšić: Licemjerstvu "univerzalnog eksperta" Mitrovića nema kraja, nova vlast ne želi dobro Sutjesci

Oni su rekli da očekuju već poznate "floskule i podvale nesposobnog direktora", koji kako kažu, misli da će svoje neznanje i komplekse sakriti lažnim uvredama i optužbama

6898 pregleda 18 komentar(a)
DPS Nikšić, Foto: DPS
DPS Nikšić, Foto: DPS

Demokrate su nas ponovo uvjerile da u Nikšiću nemaju boljeg i stručnijeg kadra od Marka Mitrovića, "univerzalnog eksperta" i novog predsjednika FK Sutjeska, navodi se u saopštenju Demokratske partije socijalista (DPS)

"Nažalost, na ovaj način nova vlast pokazuje da ne želi dobro Sutjesci, jer dovođenjem ovakvih "stručnjaka" unižavaju i funkciju i sam klub", kazali su iz DPS.

Kako navode, isti taj Mitrović je "na sva zvona" kritikovao bivšeg direktora Iliju Ašanina što određeno vrijeme provodi na fudbalskom terenu, te kako kažu, "licemjerstvu nesposobnog direktora nema kraja".

"Mitrović pokazuje da je opsjednut funkcijama i da je za svaku spreman fizički da se obračuna sa svima koji se pojave kao potencijalni protivkandidati", saopštili su iz DPS.

Oni su rekli da očekuju već poznate "floskule i podvale nesposobnog direktora", koji kako kažu, misli da će svoje neznanje i komplekse sakriti lažnim uvredama i optužbama.

"Ne ulazimo u polemike sa licemjerima, ali smo dužni da upozorimo javnost da ovakvo kadriranje neće donijeti ništa dobro našem gradu", kazali su iz DPS.

"Prije nego što opet lansiraju Mitrovića na neku novu fotelju, bolje bi bilo da Demokrate razmisle i za dobro svih u Nikšiću vode računa koga postavljaju na tako odgovorne funkcije", zaključili su oni.

Bonus video: