Demokratska Crna Gora:

"Zar nije vrhunac licemjerstva kad se na moral pozivaju i o univerzalnim ekspertima govore najbolji đaci Grbovića?"

"Braniti Iliju Ašanina, kog su kolege optužile za mobing, a koji je nikšićku bolnicu vodio tako da se u njoj nije moglo naći nijedno odjeljenje, a da na njemu ne fale osnovni inventar bolnice. Rame uz rame ste sa čovjekom koji je funkciju direktora koristio za obračun sa neistomišljenicima, čija je žrtva neetičnog rada bio i sam doktor Mitrović"

5341 pregleda 12 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Zar nije vrhunac licemjerstva kad se na moral pozivaju, i kad o univerzalnim ekspertima" govore najbolji đaci Veselina Grbovića, čovjeka koji zaboravio da prijavi finansije koje je dobio od Elektroprenosnog sistema, Ministarstva nauke, Zajednice opština Crne Gore, čovjeka kojem je "protiv njegove volje" navodno "vjerovatno po nekom šablonu" uplaćen novac iz CEDIS, a on zaboravio i to da prijavi, ali to i ne čudi od čovjeka koji je zaboravio da prijavi da ima stan od 91 kvadrata u Podgorici?, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Oni su reagovali na saopštenje Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Nikšić u kome se između ostalog navodi da "licemjerstvu "univerzalnog eksperta" Mitrovića nema kraja, nova vlast ne želi dobro Sutjesci".

"Zar nije vrhunac nemorala pričati o moralu, a iza sebe ostaviti onakve rezultate? Braniti Iliju Ašanina, kog su kolege optužile za mobing, a koji je nikšićku bolnicu vodio tako da se u njoj nije moglo naći nijedno odjeljenje, a da na njemu ne fale osnovni inventar bolnice. Rame uz rame ste sa čovjekom koji je funkciju direktora koristio za obračun sa neistomišljenicima, čija je žrtva neetičnog rada bio i sam doktor Mitrović", ističe se u saopštenju Demokrata.

Oni su upitali "zar nije kulminacija političkog i ljudskog posrnuća kada iz pozicije nekoga ko je potuno uništio jedan veliki obrazovni, industrijski i uopšte privredni centar kakav je Nikšić nekada bio, koji su ga doveli ispod ruba siromaštva i raseljavanja, pokušavate da besramno lažete o čovjeku koji velikim radom popravlja vaša nedjela?"

"Treba li da ponovimo u kakvom stanju ste ostavili nikšićku bolnicu i njen stručni kadar? Samo kažite, ponovićemo vam. Znači li vam šta dug od 120 hiljada eura koje je vaš bivši direktor nesavjesnim i nestručnim radom ostavio kao dug bolnice prema advokatima? Treba li da ponovimo čime ste se sve bavili, suočeni sa skorim izbornim krahom, a pijani od bijesa, nedjela, pljačke i nasilja?", kazale su Demokrate.

Oni pitaju DPS Nikšić "da li se sjećaju kada su Marka Mitrovića ispred zgrade Opštine ničim izazvani napali i pretukli DPS huligani?"

"Čitavo to vrijeme ispred zgrade Opštine, u neposrednoj blizini stajao je kombi Interventne jedinice. Nisu pružili nikakvu pomoć, niti su na bilo kakav način reagovali. Ako se ničega od navedenog "ne sjećate", podsjetićemo vas da smo vam te „zube“ na izborima izbili, i da se ta vremena voljom građana nikada više neće vratiti. A za FK Sutjeska ćemo vam reći ovo: ako dr Mitrović bude upola uspješan u saniranju vaših nedjela kako to radi u nikšićkoj bolnici, Sutjeska bi uz malo sreće mogla zaigrati Ligu šampiona", zaključuje se u saopštenju Demokrata.

Preporučujemo za Vas