"budvanski administrativni aparat je pred pucanjem"

DPS Budva: Partijsko zapošljavanje, nepotizam i bahatost budvanske vlasti

"Opština Budva broji nevjerovatnih gotovo 500 zaposlenih, a glavni rivalitet po tom pitanju se vodi između DF i Demokrata. Priča se da za svakog novozaposlenog "frontovca", u inat Demokrate zapošljavaju po dvojicu svojih", kazali su oni

8205 pregleda 39 reakcija 39 komentar(a)
Ilustracija, Foto: DPS
Ilustracija, Foto: DPS

Usljed partijskog zapošljavanja, svakog dana broj zaposlenih u budvanskoj Opštini i lokalnim preduzećima se povećava, a nepotizam i bahatost čelnih ljudi u Opštini, Vodovodu, Komunalnom preduzeću, Komunalnoj policiji, Parking servisu je svakodnevnica, kazali su iz budvanskog odbora Demokratske partije socijalista.

Navode i da je budvanski administrativni aparat je pred pucanjem, a da po dubini i širini i po sistemu "svako zapošljava svoga", zapošljavaju se partijski članovi i aktivisti.

"Opština Budva broji nevjerovatnih gotovo 500 zaposlenih, a glavni rivalitet po tom pitanju se vodi između DF i Demokrata. Priča se da za svakog novozaposlenog "frontovca", u inat Demokrate zapošljavaju po dvojicu svojih", kazali su oni.

Dodaju i da sada u zgradi Opštine nastaje ozbiljan problem ako se tog dana na poslu pojave svi zaposleni, "jer na 4 stolice dolazi 6 zaposlenih", a da se angažuju i oni "zaslužni" penzioneri, koji su iz te iste Opštine nedavno uzeli otpremninu.

"U bahatosti prednjači šef kabineta Nikola Jovanović, čuvena “sedmica”, koji je čak i u periodu kada je Opština radila skraćeno radno vrijeme, svaki mjesec uredno primao 40 sati prekovremeno! Jovanoviću je i to bilo malo, pa je svaki mjesec na platu dobijao još 100 eura za odvojeni život. Odvojen od koga, postavlja se pitanje, jer zadnje dvije godine živi sa porodicom u Budvi", navodi se u njihovom saopštenju.

Preporučujemo za Vas