Knežević čestitao Ibrahimoviću: Nudimo iskrenu ruku saradnje

Lider DNP-a kazao da podržava stav novoizabranog predsjednika BS da 'bez stabilne Bošnjačke stranke nema ni stabilne Crne Gore"

5813 pregleda 18 komentar(a)
Knežević, Foto: Boris Pejović
Knežević, Foto: Boris Pejović

Predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević čestitao je Ervinu Ibrahimoviću na izboru za novog predsjednika Bošnjačke stranke, kazavši kako je uvjeren da je bošnjački nacionalni korpus u Ibrahimoviću dobio istinskog lidera.

Lider DNP-a je rekao da vjeruje da će Ibrahimović uspješno predvoditi BS, vodeći računa o kontinuitetu stava da je Crna Gora zajednička kuća njenih građana svih vjera i nacija, "na dobrobit naše zemlje na putu ka Evropi, koja prati demokratske iskorake svih njenih potencijalnih članica".

Knežević je, kako je objavljeno iz DNP-a na Fejsbuku, kazao da ta partija nudi iskrenu ruku saradnje, napominjući da su Ibrahimovića, "u dobroj namjeri, povodom dogovora o nacionalnom pomirenju", on i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić već pozivali na dijalog.

"Lider DNP-a podržava stav Ibrahimovića i sa jučerašnjeg Četvrtog kongresa BS-a da 'bez stabilne Bošnjačke stranke nema ni stabilne Crne Gore', i upućuje čestitke i novoizabranim članovima Glavnog odbora BS-a", zaključili su iz DNP-a.

Bonus video: