Krivokapić: Imamo najgoru vlast, dok smo mi stvarali državu oni su je raskubali

“Mi u SDP imamo jasan plan i jasne ciljeve. Da živi Cetinje,” kazao je Đurašković, navodeći da su u SDP-u sigurni u pobjedu u nedjelju
98 pregleda 26 komentar(a)
Ažurirano: 23.11.2017. 18:52h

Jasno je da Cetinje polako umire zahvaljujući nesposobnoj vlasti DPS-a, poručio je kandidat za gradonačelnika Cetinja Nikola Đurašković, na završnoj konvenciji SDP-a u hotelu "Grand" uoči lokalnih izbora.

“Mi u SDP imamo jasan plan i jasne ciljeve. Da živi Cetinje,” kazao je Đurašković, navodeći da su u SDP-u sigurni u pobjedu u nedjelju.

“Škole na Cetinju bice najbolje u Crnoj Gori,” istakao je on, uz obećanje da ce svaki prvak dobiti lap top.

“Doslo je vrijeme promjena. Došlo je vrijeme da živi Cetinje. Došlo je vrijeme za srećnije Cetinje,” kazao je on.

Predsjendik SDP-a ranko Krivokapić kazao je da Crnu Goru nikad nisu osvojli strani okupatori, nego samo unutrašnji.

"Svi na Cetinje dolaze kao u Prijestonicu, a ja dolazim u Cetinje kao grad heroja" kazao je Krivokapić.

“Nikad niko ko je dijelio Crnu Goru nije je stvarao, nego uništavao. Mi imamo najgoru vlast koju ja pamtim. Dok smo stvarali drzavu, oni su je raskubali,” kazao je on.

On je kazao da o djelima SDP-a govori primjer Željke Vuksanović, koja je, ističe on, uspjela da digne Kolašin iz pepela.

“I to će Nikola Đurasković uraditi na Cetinju,” kazao je Krivokapić.

"Slobode u Crnoj Gori neće biti dok sloboda ne zasija na Cetinju", poručio je Krivokapić, navodeći da se Prijestonica slijediti primjer Budve, Kotora i Herceg Novog.

U tim gradovima opozicija je preuzela vlast.

“Linija se povlači 2017. na Cetinju, a 2018. u cijeloj Crnoj Gori. Vratićemo Cetinje Cetinjanima. Vratiće se Cetinjani na Cetinje. Nećete više biti predgrađe Podgorice i Budve,” poručio je Krivokapić.

Draginja Vuksanović je kazala da su se oni, uz liberale, krenuli sa Cetinja 90-ih u borbu protiv onih koji su “jurišali” na Dubrovnik i učestvovali u deportaciji muslimana.

“Politika DPS-a ovdje se zasnivala na ‘obećanje - ludo radovanje’,” rekla je Vuksanović.

Ona se posebno osvrnula na mlade Cetinja, kojima je poručila da za njihovo zaposlenje osnov neće biti partijska knjižica nego obrazovanje.

Ona je kazala da će se SDP boriti za modernu evropsku prijestonicu, razvoj poljoprivrede i Garantni fond.

Glavna mjesta u upravi Prijestonice zauzimaju dominantno ljudi sa strane, kao da mi Cetinjani nemamo stručne ljude, kazao je kandidat za odbornika Marko Pavličević.

“Cetinju su potrebne promjene umjesto lažnih obećanja” kazao je on, dodajući da je jedan SDP dorastao zadatku da vodi grad.

Kandidat za odbornika Zorka Jovanovic kazala je da SDP ima čistu prošlost od koje nemaju potrebe da se stide i da je falsifikuju.

“Oni žele pokorne, a ne slobodne ljude. Oni žele ljude koji ce od njih traziti milostinju,” kazala je ona, navodeći da se vlast mora smijeniti.

Ovi izbori su šansa da se Cetinje podigne iz pepela, poručila je ona.

“Dosta je vise lažnih obećanja”.

Galerija

Bonus video: