"u praksi demantovala sve na šta je ukazivala tokom predizborne kampanje"

DPS Budva: Tanović Kalezić sama sebi otpisala dugovanja prema Komunalnom preduzeću

"Umjesto da se bavi radom preduzeća koje je do 2016. godine svojom stabilnošću bilo primjer pravog poslovanja, predsjednica Upravnog odbora se bavi plasiranjem neprovjerenih informacija. Komunalno preduzeće, na čijem se čelu Upravnog odbora nalazi gospođa Tanović Kalezić, grca u dugovima dok za isto vrijeme broj zaposlenih drastično raste"

6347 pregleda 14 komentar(a)
DPS Budva, Foto: DPS
DPS Budva, Foto: DPS

Veselinka Tanović Kalezić obavljajući dužnost predsjednice Upravnog odbora (UO) Komunalnog preduzeća sama sebi je otpisala dugove prema tome preduzeću, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

"Tako je ona u praksi demantovala sve ono na šta je ukazivala tokom predizborne kampanje, kada je glasno govorila i najavljivala da je došao kraj zloupotrebama službenog položaja. Umjesto da se bavi radom preduzeća koje je do 2016. godine svojom stabilnošću bilo primjer pravog poslovanja, predsjednica Upravnog odbora se bavi plasiranjem neprovjerenih informacija. Komunalno preduzeće, na čijem se čelu Upravnog odbora nalazi gospođa Tanović Kalezić, grca u dugovima dok za isto vrijeme broj zaposlenih drastično raste", ističe se u saopštenju DPS Budva.

Oni su dodali da je "s toga i prava rijetkost da radnici Komunalnog preduzeća imaju sopstvenu stolicu da sjednu, dok Veselinka Tanović Kalezić zloupotrebljava svoj položaj i otpisuje sebi višegodišnja dugovanja".

"Sada je svim građanima Budve jasno zašto i zbog čega se Veselinka toliko borila oko šatora prošlo ljeto", zaključuje se u saopštenju DPS Budva.

Preporučujemo za Vas