ODGOVORIO MANDIĆU

Krivokapić: Izdavao sam samo naučne radove i knjige, šta su izdali "profesionalni Srbi i Crnogorci" znaće se brzo

"Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve"

77231 pregleda 1781 reakcija 241 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Savo Prelević
Krivokapić, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Vlade Crne Gore, prof.dr Zdravko Krivokapić reagovao je na navode jednog od lidera Demokratskog fronta, Andrije Mandića da je izdajnik.

"Vlada Crne Gore i ja kao njen predsjednik smo potpuno opredjeljeni očuvanju i razvoju Crne Gore, njenom ekonomskom jačanju, za dobrobit svih naših građana. Oni koji uporno pokušavaju da uruše moj ugled i ugled Vlade Crne Gore, urušavaju Crnu Goru i vraćaju nas na lošu politiku vođenu proteklih 30 godina. Ja imam obavezu i odgovornost samo prema narodu Crne Gore. Nemam dugove ni prema kome sa ove ili sa one strane i neću dozvoliti da neki svoje dugove naplaćuju preko države, njenih građana, pa čak i Crkve. Ja sam u životu izdavao samo naučne radove i knjige, a šta su sve izdali ”profesionalni Srbi” i ”profesionalni Crnogorci”, znaće se vrlo brzo", navodi se u reagovanju premijera Krivokapića.

Lider Nove srpske demokratje i Demokratskog fronta, Andrija Mandić kazao je gostujući na TV Pinku, između ostalog, da "nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji dio čitavog projekta usmjerenog protiv srpskog naroda.

Preporučujemo za Vas