DF ranije govorio da je Mitropolija preporučila Krivokapića

Mandić: Upitam se i da li su oni koji su preporučili Krivokapića dio projekta protiv srpskog naroda

Lider Pokreta za promjene, i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević je sredino. novembra 2020. godine optužio mitropolita Joanikija i rektora Cetinjske bogoslovije, Gojka Perovića da su odgovorni za "prevaru birača".

44041 pregleda 445 reakcija 125 komentar(a)
Mandić, Foto: Boris Pejović
Mandić, Foto: Boris Pejović

Andrija Mandić lider Nove srpske demokratje i Demokratskog fronta, kazao je gostujući na TV Pinku da "nema dana da ne postavi sebi pitanje da li su oni koji su preporučili Zdravka Krivokapića i insistirali na njegovoj poziciji dio čitavog projekta usmjerenog protiv srpskog naroda.

Iz Demokratskog fronta su ranije govorili da je Mitropolija crnogorsko-primorska preporučila Krivokapića.

Lider Pokreta za promjene, i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević je sredino. novembra 2020. godine optužio mitropolita Joanikija i rektora Cetinjske bogoslovije, Gojka Perovića da su odgovorni za "prevaru birača".

Medojević je tada naglasio da mu je tu informaciju dao upravo Andirja Mandić.

Lider Nove je kazao i da je Krivokapić na dobrom putu da ponese "žig uzdajnika-

"Nije lako nositi žik izdajnika. Nije ga nosio lako ni Sekula Drljević, ni Novak Kilibarda njegov nasljednik", rekao je Mandić osvrćući se na usvojenoj Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

Smatra da Rezolucija nije pisana u Crnoj Gori, te da se koristi za lansiranje akta usmjerenog protiv srpskog naroda, Srbije i Republike Srpske.

"Neće biti nikakvo iznenađenje ako narednih dana ili nedjelja taj istovjetni tekst bude kružio u prištinskom paralmentu, parlamentu Tirane, Skoplja, Sarajeva jer ovo nigdje još nije bilo usvojeno", rekao je Mandić.

Mandić je rekao i da se nije čuo sa Krivokapićem, već da su ranije imali više sastanaka.

"On se sada više sastaje sa Milom Đukanovićem, nego sa nama. On s njim ima javne i tajne sastanke čiji su rezultat ovakve odluke. Čovjek je pokazao čudno lice za hrišćanima kakvim se predstavljao u kampanji", kazao je on.

Prema njegovim riječima, Crna Gora se na sramotan način uključuje u borbu protiv srpskog naroda.

"Brine nas to što dio parlamentarne većine, koja je na snazi sprskog naroda i litija pobijedila 30. avgusta, sada tu energija kanališe i usmjerava ka drugom toku kako bi se sačuvale tekovine koje je Milo Đukanović njegovao godinama", naveo je on.

On se osvrnuo na rad Vlade u proteklih 200 dana, ističući da nije pokrenuta nijedna investicija, niti otvoreno radno mjesto.

"Imamo ekonomsku katastrofu i slom, a na drugoj strani brukanje onoga što znači biće i suštinu srpskog naroda. Crna Gora je i dalje alat u rukama srpskih neprijatelja sa kojima se pokušava "prikliještiti" srpski narod u Crnoj Gori. Obnavljanje ovih tema nisu slučajni", naglasio je Mandić.

On je dodao da je moguće da se ovim rezolucijama pokušava odbaciti "srpski narod i Srbija od Boke kotorske i sprskih opština u njoj".

"Zato je važno da ljudi razumiju da su ove rez0ucije uperene i protiv tih opština i naroda koji se bave turizmom i moramo biti pažljivi kada sagledavamo čitavu stvar da ne nanesemo štetu našima", zaključio je Mandić.

Preporučujemo za Vas