SJEDNICA GLAVNI ODBOR

Kongres SNP-a 31. jula

"Formirane su radne grupe koje će raditi na pripremi Devetog kongresa, izmjenama i dopunama Statuta i inoviranja Programa partije koji će se prilagoditi savremenim tokovima i vremenu u kojem živimo"

5744 pregleda 11 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Na sjednici Glavnog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) odlučeno je da se Deveti kongres partije održati 31. jula u Podgorici.

"U susret Kongresu partije, formirane su radne grupe koje će raditi na pripremi Devetog kongresa, izmjenama i dopunama Statuta i inoviranja Programa partije koji će se prilagoditi savremenim tokovima i vremenu u kojem živimo", navodi se u saopštenju SNP-a.

Dodaje se da je lider SNP-a Vladimir Joković, obavijestio članove da je sa predsjednikom Demosa Miodragom Lekićem inicirao sastanak lidera parlamentarne većine, koji će se održati u četvrtak 23. juna.

"Predsjednik SNP je izrazio uvjerenje da će na tom sastanku svi shvatiti ozbiljnost političke situacije i u tom cilju dati sve od sebe da se nađe najbolje rešenje a sve u interesu građana koji su s pravom opterećeni aktuelnom situacijom u državi", zaključuje se u saopštenju SNP-a.

Preporučujemo za Vas