Kovačević direktno sa građanima: U četiri oka o problemima

Gradonačelnik Nikšića razgovarao sa 40 sugrađana, obećao nastavak te prakse i pomoć

7268 pregleda 33 reakcija 33 komentar(a)
Kovačević, Foto: Svetlana Mandić
Kovačević, Foto: Svetlana Mandić

Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević odlučio je da u direktnom razgovoru sa građanima sazna koji su to problemi koje nova lokalna uprava može da riješi i na taj način sugrađanima omogući kvalitetniji život.

Tako je u prethodna dva dana primio 40 Nikšićana koji su imali mogućnost da prvom čovjeku grada podno Trebjese postave pitanje, iznesu probleme i pokušaju da u komunikaciji s njim pronađu rješenje.

“Najviše građana je kao problem navelo nezaposlenost, tešku materijalnu situaciju u kojoj se nalaze, kao i neriješeno stambeno pitanje. Istakli su da su loše rukovođenje lokalnom upravom u prethodnom periodu, kao i diskriminacija na osnovu političke pripadnosti glavni razlozi zbog kojih su njihovi problemi i nastali”, kazao je “Vijestima” Marko Perućica, v. d. rukovodioca Službe predsjednika.

Kako je istakao, Kovačević je obećao sugrađanima da će Opština Nikšić uraditi sve kako bi njihovi problemi, u najvećem obimu, bili riješeni, kao i da će i u narednom periodu nastaviti sa prijemom građana, jer im je cilj da lokalna uprava bude otvorena za sve sugrađane i njihove probleme.

Bonus video: