ministar ekonomskog razvoja obratio se predsjedniku

Milatović: Đukanoviću, dobro došli u novu Crnu Goru jednakih i ravnopravnih

"Predsjedniče Đukanoviću dobro došli u novu Crnu Goru, državu jednakih i ravnopravnih ljudi, i jednakih i ravnopravnih investitora", napisao je Milatović

33774 pregleda 55 reakcija 55 komentar(a)
Milatović, Foto: Mediabiro
Milatović, Foto: Mediabiro

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović poručio je predsjedniku države Milu Đukanoviću da je Crna Gora država jednakih i ravnopravnih ljudi.

"Predsjedniče Đukanoviću dobro došli u novu Crnu Goru, državu jednakih i ravnopravnih ljudi, i jednakih i ravnopravnih investitora", napisao je Milatović.

Đukanović je ranije danas kazao da se na nekada reprezentativnoj Kraljičinoj plaži sada se prodaju pivo i ćevapi za euro, te da je nova vlast dovela do napuštanja strateških investitora i ukazao na uništavanje jedne od plaža koja je bila poznata u svijetu po svojoj reprezentativnosti - Kraljičine plaže u Budvi.

"Samo aposlutno neodgovorna vlast je mogla da učini to da postane jedan reprezentativni dio naše turističke ponude gotovo ravan ruglu, da izgubimo investitora i da dovedemo u pitanje ostvarivanje projekcije o kojoj sam govorio, Crne Gore kao konkurentne turističke destinacije na Mediteranu. Aman ove godine ne otvara, Sveti Stefan ne otvara Miločer", kazao je Đukanović.

Preporučujemo za Vas