Mandić: Inicijativa DPS-a za smjenu Kovačevića besmislena

Mandić je kazao da je DPS zarobljen u prošlosti i da neprestano na dnevni red stavlja teme iz prošlosti

7020 pregleda 16 komentar(a)
Mandić, Foto: Luka Zeković
Mandić, Foto: Luka Zeković

Inicijativa Demokratske partije socijalista (DPS) za smjenu predsjednika opštine Nikšić Marka Kovačevića je toliko besmislena da neće ni doći na dnevni red lokalne Skupštine, kazao je član predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Andrija Mandić.

DPS je ranije danas podnio krivičnu prijavu protiv Kovačevića, i pokrenuo inicijativu za njegovu smjenu zbog izjave u kojoj je negirao genocid u Srebrenici.

Mandić je kazao da je DPS zarobljen u prošlosti i da neprestano na dnevni red stavlja teme iz prošlosti.

“To su patološki problemi onih koji su toliko puta mijenjali ideologiju i mišljenje pa neprestano imaju potrebu da se potvrđuju. Inicijativa DPS za smjenu Kovačevića je toliko besmislena, da vjerujem da neće ni doći na dnevni red lokalne Skupštine”, ocijenio je Mandić.

Prema njegovim riječima, kada god DPS pomene antifašizam, “to je znak da se spremaju za neku pljačku.”

“Sada bi rado opljačkali izbornu volju građana Nikšića sa kojom ne mogu da se pomire”, kazao je Mandić.

U DPS-u su, kako je rekao, vjerovatno čuli da su mnogi investitori zadovoljni novim ambijentom u Nikšiću i činjenicom da od njih niko ne traži nikakav reket da bi mogli da normalno posluju u tom gradu, “pa žele da sklone Kovačevića prije nego što dovede nova radna mjesta u Nikšić.”

“Jer oni su neprijatelji svoga naroda i oni su Nikšić do sada samo uništavali. Njima smeta kada se naši građani kupaju na Kraljičinoj plaži. Oni bi sve dali drugima a svom narodu ništa, samo da bi napunili svoje džepove”, ukazao je Mandić.

Povezani članci

01. Jul 2021.

DPS pokrenula inicijativu za smjenu Kovačevića

Prema njegovim riječima, DPS nije mogao veću čast učiniti predsjedniku opštine Nikšić “nego da pokažu ovoliku slabost kroz inicijativu koju su podnijeli.”

“Time će i svi rezultati koji će doći u Nikšiću dobiti veću vrijednost. Jer će građani moći da vide ko brine o njihovoj boljoj budućnosti a ko stalno želi da ih vraća u prošlost”, zaključio je Mandić.

Bonus video: